Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ MPI κυκλοφορεί πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας για τους Ευρωπαίους επαγγελματίες της αγοράς MICE
Φρανκφούρτη - IMEX 2009

Η MPI κυκλοφορεί πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας για τους Ευρωπαίους επαγγελματίες της αγοράς MICE

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Φρανκφούρτη: Η Meeting Professionals International (MPI) ανήγγειλε στη διεθνή έκθεση IMEX την έναρξη μιας ευρωπαϊκής πλατφόρμας αναζήτησης σταδιοδρομίας για τους επαγγελματίες του MICE τομέα – το MPI Career […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Φρανκφούρτη: Η Meeting Professionals International (MPI) ανήγγειλε στη διεθνή έκθεση IMEX<...> την έναρξη μιας ευρωπαϊκής πλατφόρμας αναζήτησης σταδιοδρομίας για τους επαγγελματίες του MICE τομέα – το MPI Career Connections. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα ως τμήμα του προγράμματος MPI Cares Programme της οργάνωσης.

Για να αντιμετωπίσει το ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον, η πηγή, που βρίσκεται στη σελίδα www.mpiweb.org, παρέχει στους επαγγελματίες του διεθνούς χώρου ένα ενιαίο περιβάλλον αναζήτησης τόσο για τις εταιρείες αναζητούν στελεέχη όσο και για όσους αναζητούν θέσεις εργασίας.

Η υπηρεσία είναι ελεύθερη σε όλες τις οργανώσεις και τους επαγγελματίες που θέλουν να δημοσιοποιήσουν αγγελίες εργασίας και βιογραφικά. Τα μέλη της MPI έχουν πλεονέκτημα, δεδομένου ότι έχουν αποκλειστική πρόσβαση στις νέες αγγελίες εργασίας για τις πρώτες 15 ημέρες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, οι θέσεις εργασίας είναι ανοικτές και στα μη-μέλη, εάν είναι ακόμα διαθέσιμες.

Σχολιάζοντας το αναθεωρημένο, βασισμένο στο Διαδίκτυο περιβάλλον του MPI Career Connections, ο Didier Scaillet, Chief Development Officer της MPI, δήλωσε: “Αυτή η πρωτοβουλία παρέχει στην παγκόσμια κοινότητα του χώρου, που αποτελείται από τουλάχιστον 24.000 μελη, ένα ιδιαίτερα ειδικευμένο κέντρο υποστήριξης σταδιοδρομίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024