Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ.Π.Α.: Πραγματικότητα τα διαστημικά ταξίδια μέχρι το 2008

Η.Π.Α.: Πραγματικότητα τα διαστημικά ταξίδια μέχρι το 2008

Πραγματικότητα θα αποτελούν μέχρι το 2008 τα ταξίδια στο διάστημα, καθώς όπως ανακοίνωσε πρόσφατα σε δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών των Η.Π.Α.,κ. Norman Y. Mineta, “εμπορικό διαστημικό αεροσκάφος θα μπορεί […]

Πραγματικότητα θα αποτελούν μέχρι το 2008 τα ταξίδια στο διάστημα, καθώς όπως ανακοίνωσε πρόσφατα σε δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών των Η.Π.Α.,<...>κ. Norman Y. Mineta, “εμπορικό διαστημικό αεροσκάφος θα μπορεί να μεταφέρει επιβάτες μέχρι το 2008”.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ένα γκρουπ επιχειρηματιών που ασχολούνται με τη βιομηχανία του διαστήματος, ο Αμερικάνος Υπουργός ανέφερε ότι “αρκετές εταιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν επιβάτες στο διάστημα και το Υπουργείο Μεταφορών των Η.Π.Α. θα είναι σε θέση να ανακοινώσει αυτές τις πτήσεις μέσα στα επόμενα δυο χρόνια”. “Η προθεσμία αυτή” συμπλήρωσε “δεν βασίζεται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά εμπίπτει στη σημερινή πραγματικότητα και το πώς είναι διαμορφωμένη η εμπορική αγορά στον τομέα αυτό”.

Ο κ. Mineta παρατήρησε ότι “το Υπουργείο, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ξεκαθάριση του τοπίου σχετικά με την εμπορευματοποίηση των διαστημικών ταξιδιών, θα είναι σε θέση να επιτρέψει τα ταξίδια, όταν τα σχετικά δοκιμαστικά τεστ για τα αεροσκάφη, που θα είναι διαμορφωμένα να μεταφέρουν επιβάτες, ολοκληρωθούν”. Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, “θα εκδοθούν οι σχετικές άδειες για τις δοκιμαστικές πτήσεις και εάν αυτές στεφθούν με επιτυχία, τότε το Υπουργείο θα προχωρήσει στην έκδοση των αδειών για ταξίδια επιβατών στο διάστημα”.

Χαρακτηριστικά όμως ανέφερε ότι θα δώσουμε το πράσινο φως στις πτήσεις που είναι ασφαλείς. Όταν η βιομηχανία θα είναι έτοιμη τότε θα συμπράξουμε κατάλληλα”. “Το Υπουργείο” ξεκαθάρισε “θα λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε οι πτήσεις αυτές να είναι 100% ασφαλείς”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024