Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ρόδος φιλοξένησε τη μεγαλύτερη παγκοσμίως πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού
Γαμήλιος τουρισμός

Η Ρόδος φιλοξένησε τη μεγαλύτερη παγκοσμίως πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού

Η DWP διοργάνωσε στο νησί των Ιπποτών το 7ο ετήσιο συνέδριό της, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2011, γιορτάζοντας το άνοιγμα της αγοράς και νέες επιχειρηματικές συμφωνίες και διασυνδέσεις.

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα στη βιομηχανία γαμήλιου τουρισμού – Το Συνέδριο DWP συγκέντρωσε την αφρόκρεμα της βιομηχανίας γαμήλιου τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο, για να εξερευνήσει τις δυνατότητές που έχει ως πολυτελής γαμήλιος προορισμός.

Μετά από δύο χρόνια αναμονής, λόγω COVID, η DWP επέλεξε για την επανένωσή της με τους κορυφαίους σχεδιαστές γάμων του πλανήτη, την Ελλάδα και συγκεκριμένα, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Ρόδο, όπου φιλοξενήθηκε με επιτυχία, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2021, το 7ο ετήσιο συνέδριό τους, προκειμένου να γιορτάσουν ξανά το άνοιγμα της αγοράς και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συμφωνίες και διασυνδέσεις.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου, που υποστηρίχθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) ως Επίσημος Εταίρος Προορισμού, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου ως κυβερνητικοί εταίροι και το The Mitsis Alila Resort & Spa, ως Επίσημος Οικοδεσπότης τέθηκε ο προορισμός, που παρουσίασε στους κορυφαίους ειδικούς τα πλεονεκτήματά του για τη διοργάνωση πολυτελών γάμων.

Μιλώντας στους 350 συνέδρους από 40 χώρες, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρθηκε στην καλύτερη συνδεσιμότητα των νησιών και στη στρατηγική της περιφέρειας την επόμενη σεζόν, να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο και με νέους προορισμούς της Ασίας και όχι μόνο. Τους ενημέρωσε επιπλέον για το μεγαλύτερο δίκτυο υδροπλάνων στον κόσμο, που θα κάνει το νότιο Αιγαίο με τα 118 λιμάνια ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό και τόνισε την κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρεται, φιλοξενώντας 5,5 εκατ. τουριστών ετησίως, με νησιά, όπως η Ρόδος, που κάνουν τουρισμό από τη δεκαετία του ’60. Μίλησε ακόμα και για τις πιο πρόσφατες επιδόσεις του προορισμού, που αποδείχτηκε ασφαλής, μέσα στην ανασφάλεια που προκαλεί η πανδημία, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη τα θέματα υγείας και ασφάλειας και κέρδισε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων ταξιδιωτών.

“Συνεργαστήκαμε για να φέρουμε εδώ το 7ο συνέδριο Destination Wedding Planners, με στόχο να τοποθετήσουμε τα νησιά μας ψηλά στον παγκόσμιο χάρτη των προορισμών γάμων”, δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Σχετικά με τη δυναμική του συνεδρίου, που φιλοξένησε η Ρόδος, όπου πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 30 ώρες δικτύωσης και περισσότερες από 5.000 οργανωμένες συναντήσεις, αναφέρεται ενδεικτικά ότι μεταξύ των ομιλητών, με τους οποίους οι σύνεδροι μπορούσαν να έρθουν σε επαφή και να κλείσουν συναντήσεις ήταν οι:

  • Kevin Lee, ο οποίος έχει σχεδιάσει γάμους και εκδηλώσεις για διασημότητες, όπως οι Μπιλ Κλίντον, Μπαράκ Ομπάμα και Μπραντ Πιτ, Όπρα Γουίνφρεϊ, Τομ Κρουζ, Κιμ Καρντάσιαν, Τζένιφερ Άνιστον, Ντρου Μπάριμορ, Κέιτ Χάντσον, Λίζα Vanderpump, Nicolas Cage, όπως και για πολλούς ακόμα σταρ του Χόλιγουντ.
  • Ali Bakhtiar, σχεδιαστής των βασιλικών οικογενειών από τη Μέση Ανατολή, ένα από τα ονόματα με κορυφαία βαθμολογία στη βιομηχανία γάμων, που έχει ενορχηστρώσει γάμους σε ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Γαλλία, Ιταλία, Ιράν, Ινδία, Ιορδανία, Μονακό, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Αζερμπαϊτζάν, Μπρουνέι και αλλού. Ιδιαίτερα γνωστός και ως ένας από τους μεγαλύτερους influencers παγκοσμίως στους γάμους, με 218.000 ακόλουθους στην πλατφόρμα Instagram.
  • Vandana, μία από τους κορυφαίους διοργανωτές γάμων της Ινδίας, η οποία έχει σχεδιάσει πολυτελείς γάμους σε όλη την υδρόγειο: Ινδία, ΗΑΕ, Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, κ.ά. και πολλούς γάμους διασημοτήτων του Bollywood, καθώς και του πιο πλούσιου άντρα στην Ινδία.
  • Alain Hadife, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη λιβανέζικη βιομηχανία γάμου και ένα από τα τρία κορυφαία ονόματα στην αγορά της Μέσης Ανατολής.

Το Συνέδριο DWP, που αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα στον κόσμο για τη βιομηχανία γάμου, είναι μια πολυτελής πλατφόρμα, με μέλη που γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Τα τελευταία χρόνια, το Συνέδριο DWP συγκεντρώνει κορυφαίους γνώστες από περισσότερες από 70 χώρες κάτω από μια στέγη σε τουριστικούς προορισμούς, παρέχοντας την απόλυτη πλατφόρμα για τους κορυφαίους διεθνείς διοργανωτές και προμηθευτές γάμων πολυτελείας, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν επιχειρηματικές σχέσεις, να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους. και να ανοίξουν το δρόμο για μελλοντικές παγκόσμιες συνεργασίες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023