Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚαι τουρίστες μεταξύ των νεκρών στην Τουρκία

Και τουρίστες μεταξύ των νεκρών στην Τουρκία

Δυο ξένοι τουρίστες περιλαμβάνονται στον κατάλογο των 20 τραυματιών της έκρηξης που αναστάτωσε το μεσημέρι της Κυριακής το Τσεσμέ της Σμύρνης, ένα από τα πιο φημισμένα τουριστικά θέρετρα της Τουρκίας, […]

Δυο ξένοι τουρίστες περιλαμβάνονται στον κατάλογο των 20 τραυματιών της έκρηξης που αναστάτωσε το μεσημέρι της Κυριακής<...> το Τσεσμέ της Σμύρνης, ένα από τα πιο φημισμένα τουριστικά θέρετρα της Τουρκίας, απέναντι από τη Χίο. Η έκρηξη έγινε σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο υποκατάστημα μίας τράπεζας στην κεντρική πλατεία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, μεταξύ των 20 τραυματιών βρίσκεται ο 63χρονος Βρετανός τουρίστας Τζον Γουίλομπι και ο 44χρονος Ρώσος, επίσης τουρίστας, Αλεξάντερ Ντανίλουκ.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, όλα τα στοιχεία συνηγορούν, πως πρόκειται για βόμβα. Οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας έφθασαν επί τόπου κι απέκλεισαν την περιοχή, όπου βρίσκονται δεκάδες ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τα οποία κάθε καλοκαίρι φιλοξενούν χιλιάδες τουρίστες από την Τουρκία και το εξωτερικό. Μέχρι στιγμής, καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της έκρηξης.

Οι τουρκικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα και το όνομα του ατόμου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ντοκούζ Εϊλούλ. Πρόκειται για τον Αλί Τσελικλί, η κατάσταση του οποίου κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024