Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Π.Ο.Τ. έχει τη λύση στις στατιστικές του τουρισμού

Ο Π.Ο.Τ. έχει τη λύση στις στατιστικές του τουρισμού

Τις οικονομικές επιδράσεις του τουρισμού εξετάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμός–WTO και παρουσιάζει τις νέες μεθόδους μέτρησης τους στο παγκόσμιο συνέδριο που διοργανώνει στη Νίκαια της Γαλλίας την ερχόμενη Τρίτη 15 […]

Τις οικονομικές επιδράσεις του τουρισμού εξετάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός ΤουρισμόςWTO<.> και παρουσιάζει τις νέες μεθόδους μέτρησης τους στο παγκόσμιο συνέδριο που διοργανώνει στη Νίκαια της Γαλλίας την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιουνίου.
Τις εργασίες του συνεδρίου, που θα ολοκληρωθούν στις 18 Ιουνίου, αναμένεται να παρακολουθήσουν 500 κορυφαία στελέχη από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.
Το σύστημα που θα παρουσιάσει ο Π.Ο.Τ. ονομάζεται Tourism Satellite Account και θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάζει με ακρίβεια και τα οικονομικά στοιχεία του τουρισμού τα οποία θα είναι πλέον παγκοσμίως συγκρίσιμα διότι θα προέρχονται από τις ίδιες πηγές, όπως ακριβώς συμβαίνει και με άλλους οικονομικούς κλάδους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023