Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι τουριστικοί φορείς της κεντρικής Ευρώπης συναντώνται στην Holiday World 2013
Εκθέσεις

Οι τουριστικοί φορείς της κεντρικής Ευρώπης συναντώνται στην Holiday World 2013

Η εμπορική τουριστική έκθεση Holiday World 2013 είναι η πιο σημαντική παρουσίαση ταξιδιωτικών γραφείων, τοπικών περιοχών, εθνικών γραφείων τουρισμού και άλλων υπηρεσιών για την ταξιδιωτική βιομηχανία στην Κεντρική Ευρώπη.

Η Holiday World 2013 θα γιορτάσει την 22ο επέτειό της και θα λάβει χώρα από τις 7 έως 10 Φεβρουάριου 2013 στον εκθεσιακό χώρο Holesovice της Πράγας. Η Holiday World 2013 θα οργανωθεί μαζί με την 7η Γαστρονομική Εμπορική Έκθεση Top Gastro και την 18η Έκθεση Γκολφ και Golf Tourism GOLFSHOW.

Η εμπορική τουριστική έκθεση Holiday World 2013 είναι η πιο σημαντική παρουσίαση ταξιδιωτικών γραφείων, τοπικών περιοχών, εθνικών γραφείων τουρισμού και άλλων υπηρεσιών για την ταξιδιωτική βιομηχανία στην Κεντρική Ευρώπη. Στο 22ο έτος της, η εκδήλωση περιλαμβάνει όχι μόνο παρουσιάσεις πολλών διαφορετικών χωρών, αλλά και την παραδοσιακή υποενότητά της, Region World 2013, η οποία εξετάζει τις παρουσιάσεις των περιφερειών στην Τσεχική Δημοκρατία.

Εκτός από τα ενδιαφέροντα εκθέματα, το 2013 η έκθεση θα παρουσιάσει ένα ελκυστικό συνοδευτικό πρόγραμμα, το οποίο θα αποτελείται όχι μόνο από το Φεστιβάλ Ταξιδιωτικού Κινηματογράφου World Film, αλλά και από μια σειρά σεμιναρίων συνεδρίων και workshops, με βασικά θέματα στον τομέα του τουρισμού.

Ακόμη, θα υπάρξουν και φέτος δύο εμπορικές ημέρες. Παρά τα γενικά οικονομικά προβλήματα, οι διοργανωτές παρατήρησαν περίπου ανάλογο ενδιαφέρον από τους εκθέτες, για να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους στην Πράγα. Οι χώρες που εκπροσωπούνται είναι: Αυστρία, Βουλγαρία, Κροατία, Κούβα, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Φινλανδία, Γερμανία, Γκάνα, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Κίνα, Ινδονησία, Ισραήλ, Ιταλία, Τζαμάικα, Ιαπωνία, Κένυα, Μαλαισία, Μαλδίβες, Μαλί, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Ναμίμπια, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σεϋχέλλες, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σρι Λάνκα, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Τουρκία, Ουκρανία και Βιετνάμ.

Η πόλη της Πράγας θα είναι παρούσα σε πολλές διαφημιστικές δραστηριότητες, όχι μόνο πριν, αλλά καθ’όλη τη διάρκεια της Holiday World.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024