Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠερισσότερες επιλογές ζητούν οι επιβάτες αεροπορικών εταιριών
International Air Transport Association

Περισσότερες επιλογές ζητούν οι επιβάτες αεροπορικών εταιριών

Τα αποτελέσματα Ετήσιας Έρευνας για τα αεροπορικά ταξίδια, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 10.000 ενεργοί ταξιδιώτες, ανακοίνωσε η International Air Transport Association (IATA). Η έρευνα της IATA κατέδειξε πως οι σημερινοί επιβάτες των αεροπορικών εταιριών όχι μόνο επωφελούνται των επιλογών που προσφέρει η τεχνολογία στον τομέα των ταξιδίων, αλλά…

Τα αποτελέσματα Ετήσιας Έρευνας για τα αεροπορικά ταξίδια, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 10.000 ενεργοί ταξιδιώτες, ανακοίνωσε η International Air Transport Association (IATA). Η έρευνα της IATA κατέδειξε πως οι σημερινοί επιβάτες<...>των αεροπορικών εταιριών όχι μόνο επωφελούνται των επιλογών που προσφέρει η τεχνολογία στον τομέα των ταξιδίων, αλλά ζητούν και περισσότερες επιλογές ελέγχου της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας.

Τα στοιχεία της έρευνας αποκάλυψαν πως:

  • το 89% των ταξιδιωτών προτιμά τα ηλεκτρονικά αεροπορικά εισιτήρια από τα χάρτινα
  • το 56% έχει κάνει χρήση του ηλεκτρονικού check-in και
  • το 69% έχει χρησιμοποιήσει τα “self-service”¨γκισέ.

Σε ερώτηση αν θα ήθελαν περισσότερες self-service επιλογές, το 54% των ερωτώμενων απάντησε καταφατικά, με τις θετικές απαντήσεις να προέρχονται από ποικίλλες γεωγραφικές περιοχές:
  • το 64% από Αφρική και Μέση Ανατολή
  • το 57% από την Αμερική
  • το 53% από την Ευρώπη και
  • το 51% από την περιοχή Ασίας / Ειρηνικού

“Το καταναλωτικό κοινό μίλησε και το μήνυμα του είναι ξεκάθαρο. Οι υπηρεσίες self-service αποτελούν μέρος των απαιτήσεων για full-service. Οι αεροπορικές εταιρίες με τη σειρά τους ανταποκρίνονται, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέροντας στους ταξιδιώτες μεγαλύτερη αξιοπιστία και περισσότερες επιλογές ελέγχου της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας” σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της IATA, κ. Giovanni Bisignani.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024