Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣε αναζήτηση λύσης για τις επιδοτήσεις προς την Boeing και την Airbus

Σε αναζήτηση λύσης για τις επιδοτήσεις προς την Boeing και την Airbus

Νέα προσφορά προς τις ΗΠΑ, για τη μείωση των κρατικών ενισχύσεων, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την επίλυση της διατλαντικής διένεξης για τις επιδοτήσεις προς την Boeing και την Airbus, […]

Νέα προσφορά προς τις ΗΠΑ, για τη μείωση των κρατικών ενισχύσεων, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την επίλυση της διατλαντικής διένεξης<...> για τις επιδοτήσεις προς την Boeing και την Airbus, έκανε ο αρμόδιος για θέματα εμπορίου επίτροπος Πίτερ Μάντελσον, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Κλοντ Βερόν Ρεβίγ, εκπρόσωπος του κ. Μάντελσον, είπε ότι ο επίτροπος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρόμπερτ Πόρτμαν, την Παρασκευή, στον οποίο πρότεινε την άμεση μείωση των επιδοτήσεων, και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη, προς τις κατασκευάστριες εταιρείες αεροσκαφών και την πραγματοποίηση διμερών διαβουλεύσεων, στη συνέχεια, με στόχο την περαιτέρω μείωση των κρατικών ενισχύσεων.

Η διμερής διένεξη εστιάζεται στις ενισχύσεις προς τις δύο μεγαλύτερες κατασκευάστριες αεροσκαφών και στις στρεβλώσεις που προκαλούνται στη διεθνή αγορά. Οι διαπραγματεύσεις που άρχισαν στις 11 Ιανουαρίου μέχρι στιγμής δεν έχουν κατορθώσει να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024