Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτο Capsis Elite Resort το βραβείο Star Diamond 2008

Στο Capsis Elite Resort το βραβείο Star Diamond 2008

Με το βραβείο International Star Diamond 2008 τίμησε το ξενοδοχειακό συγκρότημα OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort για την υπεροχή του σε πολυτέλεια, σέρβις και φιλοξενία σε παγκόσμιο επίπεδο […]

Με το βραβείο International Star Diamond 2008 τίμησε το ξενοδοχειακό συγκρότημα OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort για την υπεροχή του σε πολυτέλεια, σέρβις και φιλοξενία σε παγκόσμιο επίπεδο η American Academy<...>of Hospitality Sciences, που κάθε χρόνο βραβεύει αποκλειστικά ξενοδοχεία πέντε αστέρων, αναγνωρίζοντας την τελειότητα και πολυτέλεια στους κλάδους του τουρισμού και παροχής υπηρεσιών.

Το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort βρίσκεται σε μια ιδιωτική χερσόνησο 167.000 τ.μ. παρέχοντας τρεις παραλίες, οκτώ εστιατόρια, επτά μπαρ, επτά κεντρικές πισίνες, δύο εκκλησάκια, spa, ένα κέντρο scuba-diving, ένα κέντρο θαλάσσιων σπορ, εξωτερικό σκάκι, τένις, πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο, 15 αίθουσες συνεδριάσεων διαφόρων χωρητικοτήτων, ελικοδρόμιο, πάρκινγκ, business centre και καταστήματα.

Το ξενοδοχείο έχει βραβευθεί με το “Worldwide Hospitality Award 2002 για “Best Innovation in Terms of Environmental Protection” και διαθέτει πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος, ιδιωτικό ζωολογικό κήπο με πτηνά και ζώα από διάφορα μέρη του κόσμου, καταπράσινους κήπους με γιασεμιά και βουκαμβίλιες, μονοπάτια, λίμνες, καταρράκτες, ένα μικρό ποτάμι και βιολογική καλλιέργεια λουλουδιών, φρούτων και μυρωδικών για χρήση στην κρητική κουζίνα της ταβέρνας του ξενοδοχείου.

Η εταιρία Capsis Hotels & Resorts με τιμή δέχτηκε το βραβείο και δεσμεύεται να συνεχίσει να υπηρετεί την πολυτέλεια και να υπερβαίνει κάθε φορά τις προσδοκίες των πελατών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024