Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυμφωνία Ανοιχτών Ουρανών υπέγραψαν Η.Π.Α. και Γεωργία

Συμφωνία Ανοιχτών Ουρανών υπέγραψαν Η.Π.Α. και Γεωργία

Την υπογραφή συμφωνίας Ανοιχτών Ουρανών μεταξύ Η.Π.Α. και Γεωργίας, ώστε οι αεροπορικές εταιρίες και των δύο χωρών να εκτελούν δρομολόγια στον εναέριο χώρο της άλλης χωρίς περιορισμούς, ανακοίνωσε πριν λίγες […]

Την υπογραφή συμφωνίας Ανοιχτών Ουρανών μεταξύ Η.Π.Α. και Γεωργίας, ώστε οι αεροπορικές εταιρίες και των δύο χωρών να εκτελούν δρομολόγια στον εναέριο χώρο της άλλης χωρίς περιορισμούς, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες<...>η Γραμματέας Μεταφορών των Η.Π.Α., κυρία Mary E. Peters. Η συμφωνία υπεγράφη από τον Βοηθό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Ενέργειας και Επιχειρηματικών Σχέσεων των Η.Π.Α., κ. Daniel S. Sullivan, και τον Γεωργιανό Υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης, κ. George Arveladze, στην Ουάσινγκτον DC.

“Τα κράτη όλου του κόσμου έχουν αρχίσει να συνηδειτοποιούν πως ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσουν τις αεροπορικές τους υπηρεσίες είναι η άρση των άσκοπων περιορισμών σχετικά με την εκτέλεση των πτήσεων” δήλωσε η κυρία Peters.

Οι συμφωνίες Ανοιχτών Ουρανών επιτρέπουν σε αεροπορικές εταιρίες δύο χωρών να πραγματοποιούν πτήσεις πέρα από τα εθνικά τους εναέρια σύνορα, χωρίς κανένα περιορισμό στη συχνότητα των πτήσεων, τις τιμές που χρεώνουν ή στο τύπο αεροσκάφους που χρησιμοποιούν.

ΣΗμειώνεται πως οι Η.Π.Α. έχουν υπογράψει συμφωνίες Ανοιχτών Ουρανών με 89 κράτη, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Η.Π.Α. υπέγραψαν συμφωνία Ανοιχτών Ουρανών με την Ε.Ε. στις 30 Απριλίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024