Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυνεχίζονται τα βίαια επεισόδια στη Τζαμάικα
Αποκλεισμένο το αεροδρόμιο του Kingston

Συνεχίζονται τα βίαια επεισόδια στη Τζαμάικα

Τα βίαια επεισόδια στην Τζαμάικα επεκτείνονται και εκτός της πρωτεύουσας, Kingston και η πρόσβαση στο αεροδρόμιο της πόλης έχει αποκλειστεί, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών. “Το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους […]

Τα βίαια επεισόδια στην Τζαμάικα επεκτείνονται και εκτός της πρωτεύουσας, Kingston και η πρόσβαση στο αεροδρόμιο της πόλης έχει αποκλειστεί, ανακοίνωσε<...> το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών. “Το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους πολίτες να μην ταξιδεύουν στο Κίνγκστον και στις περιοχές γύρω από αυτό”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση. “Η πρόσβαση στο διεθνές αεροδρόμιο Νόρμαν Μάνλεϊ έχει αποκλειστεί εξαιτίας των συγκρούσεων ανάμεσα σε εγκληματικά στοιχεία και τις αστυνομικές δυνάμεις. Υπάρχει κίνδυνος τα βίαια επεισόδια να επεκταθούν και εκτός Κίνγκστον”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η αστυνομία και ο στρατός της Τζαμάικα αντιπαρατίθενται σε βαριά οπλισμένες συμμορίες, αποφασισμένες να εμποδίσουν την έκδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες ενός φερόμενου νονού των ναρκωτικών. Δύο αστυνομικοί έχουν χάσει τη ζωή τους και έξι έχουν τραυματιστεί μέχρι τώρα.

Οι αρχές της Τζαμάικα ανακοίνωσαν την επιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκης στο Kingston και τα περίχωρά του, όπου η αστυνομία αντιμετωπίζει ένοπλες συμμορίες, οι οποίες προσπαθούν να εμποδίσουν τη σύλληψη του Christopher “Dudus” Coke, προκειμένου να εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024