Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνοιγμα της ΕΞΑ προς την Γαλλική αγορά
Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών και Αττικής

Ανοιγμα της ΕΞΑ προς την Γαλλική αγορά

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές της για την ενίσχυση της κίνησης και την προώθηση της Αθήνας ως city break προορισμού, μετά την επιτυχία της εκδήλωσης που διοργάνωσε τον Μάιο στο Παρίσι, η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών και Αττικής, προγραμματίζει -από το φθινόπωρο- ανάλογες εκδηλώσεις, σε πόλεις της Γερμανίας…

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές της για την ενίσχυση της κίνησης και την προώθηση της Αθήνας ως city break προορισμού, μετά την επιτυχία της εκδήλωσης που διοργάνωσε τον Μάιο στο Παρίσι, η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών και Αττικής, προγραμματίζει<...> -από το φθινόπωρο- ανάλογες εκδηλώσεις, σε πόλεις της Γερμανίας (Βερολίνο, Κολωνία), αλλά και στο Λονδίνο.

Παράλληλα, επιθυμώντας να ενισχύσει την καλή σχέση που αποκτήθηκε με τη γαλλική αγορά προχωρά και στην έκδοση έντυπου οδηγού ξενοδοχείων στη γαλλική γλώσσα -προκειμένου να συμμετέχει μαζί με τον ΕΟΤ σε μεγάλες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Γαλλία.

Κατόπιν σχετικών διαβουλεύσεων, διαπιστώθηκε ότι για να συνεχιστεί η στοχευμένη διαφήμιση της Αθήνας ως city break προορισμού, απαιτείται ένας οδηγός ξενοδοχείων -σε έντυπη μορφή- στη Γαλλική Γλώσσα. Ο εν λόγω οδηγός θα διανεμηθεί για πρώτη φορά στην τουριστική έκθεση που γίνεται στη πόλη DEAUVILLE,(TOP RESA) όπου συμμετέχει και ο ΕΟΤ με μεγάλο περίπτερο και στη συνέχεια σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις της Γαλλίας με το ίδιο αντικείμενο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έκθεση της DEAUVILLE προσκαλούνται και συμμετέχουν κάθε χρόνο 2000 τουριστικά γραφεία από όλη την Περιφέρεια της Γαλλίας.

Επίσης, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ πρόκειται σε εύλογο χρονικό διάστημα να διοργανωθεί σχετικό work shop με προσκεκλημένους τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Γαλλίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024