Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔίκη περί νομιμότητας της συγκρότησης του Δ.Σ. της ΕΞΑ

Δίκη περί νομιμότητας της συγκρότησης του Δ.Σ. της ΕΞΑ

Εκδικάστηκε χθες η υπόθεση που αφορά στην νομιμότητα του υφιστάμενου νέου Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) μετά από προσφυγή του κ. Στάθη Βασιλειάδη…

Εκδικάστηκε χθες η υπόθεση που αφορά στην νομιμότητα του υφιστάμενου νέου Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) μετά από προσφυγή του κ. Στάθη Βασιλειάδη<...>. Ως μάρτυρας κατηγορίας στη προαναφερόμενη δίκη κατέθεσε ο κ. Α. Διβάνης.

Οι ενάγοντες υποστήριξαν ότι η συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΞΑ είναι παράτυπη και πραγματοποιήθηκε μετά από σειρά μεθοδεύσεων. Ο νέος πρόεδρος της ΕΞΑ Γ. Τσακίρης δήλωσε ότι οι κατηγορίες δεν ευσταθούν καθώς και ότι οι πιθανές αποφάσεις που μπορεί να πάρει το δικαστήριο αφορούν αφενός στην διεξαγωγή εκλογών με σκοπό την εκλογή τριών συμπληρωματικών μελών του υφιστάμενου Δ.Σ. και να ορίσει την σχετική ημερομηνία και αφετέρου να ορίσει προσωρινό διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει την ΕΞΑ σε νέες συνολικές εκλογές.

Ο κ. Τσακίρης υποστηρίζει ότι βάσει της μέχρι σήμερα εμπειρίας όσον αφορά στην εκδίκαση παρεμφερών υποθέσεων το πιο πιθανό είναι να διεξαχθούν εκλογές για τη συμπλήρωση των τριών μελών. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σε 15-20 ημέρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024