Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔρομολόγηση τσάρτερ για την απευθείας σύνδεση Αθήνας-Τόκιο πρότεινε ο Λιάπης
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Δρομολόγηση τσάρτερ για την απευθείας σύνδεση Αθήνας-Τόκιο πρότεινε ο Λιάπης

Την ανάγκη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ελλάδας και Ιαπωνίας για την περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών τους σχέσεων και ιδιαίτερα των τουριστικών τους αγορών τόνισε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης […]

Την ανάγκη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ελλάδας και Ιαπωνίας για την περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών τους σχέσεων και ιδιαίτερα των τουριστικών τους αγορών τόνισε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης σε<…>συνάντηση του με τον Α’ Υφυπουργός του Υπουργείου Εξωτερικών της Ιαπωνίας κ. Takeshi Iwaya. Ο έλληνας υπουργός πρότεινε μάλιστα σε πρώτη φάση τη δρομολόγηση έκτακτων πτήσεων charter για την απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Τόκιο σε περιόδους εορτών, διακοπών και γενικά αυξημένης τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών.

Στη συνέχεια ο κ. Λιάπης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Ιαπωνία, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Υπουργό και Υφυπουργό Εσωτερικών και Επικοινωνιών της χώρας, κ. Yoshihide Suga και κ. Hideo Shimizu αντίστοιχα. Τέλος ο Έλληνας υπουργός είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί και να χαιρετήσει την εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών στην Ιαπωνία, για την προβολή του ελληνικού τουρισμού και ειδικότερα για την ελληνική γαστρονομία. Ο κ. Λιάπης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νοστιμιά της ελληνικής κουζίνας η οποία θεωρείται από τις πιο υγιεινές διατροφικά, έχοντας ως βάση το ελαιόλαδο».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024