Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈμφαση στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα
Δέσμη μέτρων για το κέντρο της Αθήνας

Έμφαση στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα

Έμφαση στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα δίνει ο Δήμος Αθηναίων δια στόματος του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και το πρόγραμμα “Athens Every Week”. Αυτό είναι ένα από τα άμεσα μέτρα…

Έμφαση στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα δίνει ο Δήμος Αθηναίων δια στόματος του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού<...> και το πρόγραμμα “Athens Every Week”.

Αυτό είναι ένα από τα άμεσα μέτρα που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος της Αθήνας κατά την εισήγησή του στο δημοτικό συμβούλικο για την αλλαγή της εικόνας της πρωτεύουσας.

“Η Αθήνα πρέπει να γίνει πόλος τουριστικού προορισμού” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Εκτός από το ήδη υπάρχον Info Point στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, θα λειτουργήσουν άμεσα άλλα δύο, ένα στην αρχή της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ένα δεύτερο στον ΟΛΠ.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος με συνοδεία τουριστικών πρακτόρων, θα βρίσκεται στα μέσα Ιουνίου στο Ισραήλ όπου θα συναφθούν συμφωνίες για την προσέλκυση τουριστών από το Ισραήλ. Όλοι οι τοπικοί φορείς με αντικείμενο τον τουρισμό θα συμμετάσχουν στην υπό σύσταση δημοτική επιτροπή για την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας. Απομένει μόνο η σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024