Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπίσκεψη στις ΗΠΑ για αναθέρμανση των δραστηριοτήτων προσέλκυσης τουριστών

Επίσκεψη στις ΗΠΑ για αναθέρμανση των δραστηριοτήτων προσέλκυσης τουριστών

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος αναχωρεί σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2005, για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με πρώτο σταθμό του ταξιδιού του το Λος Aντζελες και επόμενο τη…

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος αναχωρεί σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2005, για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με<...> πρώτο σταθμό του ταξιδιού του το Λος Aντζελες και επόμενο τη Νέα Υόρκη.

Στο Λος Aντζελες ο κ. Αβραμόπουλος, θα έχει συναντήσεις με σημαντικούς ανθρώπους της Κινηματογραφικής Βιομηχανίας της Αμερικής, με στόχο την προσέλκυση ξένων μεγάλων παραγωγών στη χώρα μας. Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης σε συνεννόηση και συνεργασία και με άλλα συναρμόδια Υπουργεία, έχει συγκεκριμένα σχέδια, τα οποία και θα παρουσιάσει στους διακεκριμένους συνομιλητές του ο κ. Αβραμόπουλος, χτίζοντας τις γκρεμισμένες γέφυρες του παρελθόντος.

Είναι μια πρωτοβουλία, με στόχο να ανανεώσει η χώρα μας τις σχέσεις της με τη διεθνή βιομηχανία του κινηματογράφου, που, ως γνωστόν, υπήρξε ο βασικός διαφημιστής του τουρισμού της, στις δεκαετίες ΄50 έως ΄80. Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης θα έχει συναντήσεις επίσης και με δημοσιογράφους του Reuters, του Variety, του Hollywood Reporter και άλλων ευρείας κυκλοφορίας επαγγελματικών έντυπων.

Στο Λος Aντζελες ο κ. Αβραμόπουλος θα συνοδεύεται από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Πάνο Λειβαδά, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Αριστείδη Καλογερόπουλο-Στράτη και το Γενικό Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου, Πρέσβη κ. Διονύση Κοδέλλα.

Στη Νέα Υόρκη θα συναντηθεί με αμερικανούς επιχειρηματίες και Tour Operators, στο πλαίσιο του ανοίγματος που πραγματοποιεί η χώρα μας στην αμερικανική τουριστική αγορά. Ο Υπουργός θα λάβει μέρος, ως επίσημος προσκεκλημένος, στην Ημερίδα που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με θέμα «Ελλάδα, ο Τελικός Προορισμός».

Επίσης θα εγκαινιάσει τη μεγάλη Τουριστική Έκθεση που διοργανώνουν οι New York Times με τίτλο «New York Times Travel Show», ενώ θα έχει συνομιλίες με την εκδοτική ομάδα και δημοσιογράφους της κορυφαίας αυτής αμερικανικής εφημερίδας.

Τέλος ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Β. Αμερικής κ.κ. Δημήτριο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024