Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπιστολή Παρασκευά προς Παυλίδη για τα δρομολόγια της Dodekanisos Seaways
Στόχος η άμεση έγκριση δρομολογίων

Επιστολή Παρασκευά προς Παυλίδη για τα δρομολόγια της Dodekanisos Seaways

Επιστολή προς τον υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, έστειλε χτες ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, κ. Ιωάννης Παρασκευάς, ζητώντας την άμεση παρέμβαση τουγια την έγκριση δρομολογίων των […]

Επιστολή προς τον υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, έστειλε χτες ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, κ. Ιωάννης Παρασκευάς, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του<...>για την έγκριση δρομολογίων των πλοίων «Δωδεκάνησος Εξπρές» και «Δωδεκάνησος Πράϊντ» της εταιρίας Dodekanisos Seaways.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο βουλευτής ο κ. Παυλίδης έχει παραπέμψει την έγκριση των δρομολογίων στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών – ΣΑΣ, του οποίου όμως η σύγκληση, λόγω των εορτών του Πάσχα, θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα, με αποτέλεσμα οι συνέπειες για το επιβατικό κοινό και την εταιρία να είναι προφανείς.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών ενόψει Πάσχα, αλλά και να βελτιωθούν οι “απαράδεκτες” συνθήκες ακτοπλοϊκών δρομολογίων που επικρατούν σήμερα ο κ. Παρασκευάς ζητά την άμεση παρέμβαση του υπουργού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024