Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕΤΙΝ: Παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της Κάρτας Επισκέπτη στην Philoxenia

ΕΤΙΝ: Παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της Κάρτας Επισκέπτη στην Philoxenia

Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ Α.Ε.) κ. Σωτ. Βόσδου, κατά τη διάρκει συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της […]

Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ Α.Ε.) κ. Σωτ. Βόσδου, κατά τη διάρκει<...> συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης `Philoxenia 2004`, παρουσίασε την υλοποίηση μιας πολύ σημαντικής και πρωτοποριακής εξαγγελίας, που αφορά στην `Κάρτα Επισκέπτη` για τα Ιόνια Νησιά.

“Πρόκειται για μια σημαντική και καινοτόμο ενέργεια, με την οποία”, όπως είπε ο Γ. Γ. Ιονίων Νήσων κ. Σωτ. Βόσδου “σκοπεύουμε να κάνουμε μέλος της Επτανησιακής οικογένειας, τον μέχρι σήμερα φίλο μας”.

Η `Κάρτα Επισκέπτη` θα χορηγείται με αίτηση του κάθε ενδιαφερόμενου επισκέπτη των Ιονίων Νήσων, έτσι ώστε με την επόμενη επίσκεψή του να τυγχάνει μια σημαντική έκπτωση στην διαμονή, την διατροφή, την διασκέδαση, τις εκδρομές και σε όλες τις άλλες προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες, ακόμα και στα εισιτήρια πρόσβασης στα Ιόνια Νησιά.

Για το σκοπό αυτό, η ΕΤΙΝ, αφού πραγματοποιήσει μια καμπάνια προβολής αυτής της ενέργειας σκοπεύει να κάνει επιτόπου συναντήσεις σε κάθε νομό, όχι μόνο με τους παράγοντες τουρισμού, αλλά ευρύτερα με τους επιχειρηματίες όλου του τουριστικού φάσματος κάθε νομού, προκειμένου να εξασφαλίσει όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην `Κάρτα Επισκέπτη`.

Η τελική υλοποίηση της κάρτας και η αποστολή της σε κάθε ενδιαφερόμενο θα συνοδεύεται από σχετικό οδηγό, που θα περιλαμβάνει τις συμβαλλόμενες επιχειρήσεις, ενώ οι κάτοχοι της κάρτας θα δέχονται διαρκή ενημέρωση για θέματα πολιτισμού και τουρισμού, που λαμβάνουν χώρα στα Ιόνια Νησιά.

Δεδομένου ότι οι καλύτεροι πελάτες για κάθε επιχείρηση είναι οι επισκέπτες που ξαναγυρίζουν στον ίδιο τόπο για διακοπές και τα επόμενα χρόνια, οι οποίοι γίνονται και οι καλύτεροι κήρυκες τις Επτανησιακής φιλοξενίας και των υψηλού επιπέδου προσφερομένων τουριστικών υπηρεσιών, είναι πολλές οι επιχειρήσεις όλου του τουριστικού φάσματος οι οποίες αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή στην `Κάρτα Επισκέπτη`, των Ιονίων Νήσων, μέσα από την οποία θα έχουν και άμεση τουριστική προβολή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024