Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛιλλήκας: Σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού

Λιλλήκας: Σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού

Σημαντικό χαρακτήρισε το επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα για Κύπριους επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, ο υπουργόςΕμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργος Λιλλήκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε την […]

Σημαντικό χαρακτήρισε το επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα για Κύπριους επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, ο υπουργός<...>Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργος Λιλλήκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή, 26 Μαΐου 2006, σε δημοσιογράφους από την Αθήνα.

Όπως ανέφερε ο κ. Λιλλήκας άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν να υλοποιούνται κυπριακές επενδύσεις που θα αφορούν στη δημιουργία γηπέδων γκολφ, με τις απαιτούμενες παράλληλες υποδομές που θα τα υποστηρίξουν, ενώ από την άλλη, μιλώντας για τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα, ο υπουργός εξήρε το πρόβλημα της γραφειοκρατίας, που καθυστερεί σημαντικά τις διαδικασίες.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Κυπριακή Κυβέρνηση θέλοντας να συνδράμει στον απεγκλωβισμό των επενδύσεων από γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υφυπουργός Οικονομίας, κ. Χρήστος Φώλιας, σε δημοσιογράφους στο περιθώριο των εγκαινίων της 31η Διεθνής Έκθεσης Κύπρου, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο σύστασης Υπουργείου ή Υφυπουργείου Ιδιωτικών Επενδύσεων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024