Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝα ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας συστήνει η IATA στις αεροπορικές εταιρίες

Να ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας συστήνει η IATA στις αεροπορικές εταιρίες

Έκκληση στις 276 αεροπορικές εταιρίες μέλη της σε ολόκληρο τον κόσμο έκανε εχθές η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA) να εντείνουν τις διαδικασίες ασφαλείας τους, μετά τις αεροπειρατείες που πραγματοποιήθηκαν στα […]

Έκκληση στις 276 αεροπορικές εταιρίες μέλη της σε ολόκληρο τον κόσμο έκανε εχθές η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA<.>) να εντείνουν<...> τις διαδικασίες ασφαλείας τους, μετά τις αεροπειρατείες που πραγματοποιήθηκαν στα αεροσκάφη της American Airlines και της United Airlines με τα οποία πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της IATA, Pierre Jeanniot, ζήτησε από την επιτροπή θεμάτων ασφαλείας της IATA να πραγματοποιήσει μία έκτακτη συνάντηση για να επανεξετάσει και να προτείνει όποιες επιπλέον διαδικασίες θα απαιτηθούν και να εφαρμοστούν οι καταλληλότερες πρακτικές που ήδη είναι διαθέσιμες προκειμένου να εξακριβώνεται με ασφάλεια η πραγματική ταυτότητα των επίδοξων τρομοκρατών (ανιχνευτές ίριδας, παλάμης κ.ά).

Ο κ. Jeanniot επιβεβαίωσε ότι η IATA συνεργάζεται στενά με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στις έρευνες, και συμπλήρωσε ότι η IATA θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι τέτοια γεγονότα δεν θα ξανασυμβούν και να συμβάλλει στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κόσμου στις αερομεταφορές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024