Τελευταία νέα

Νέο μέλος στον ΣΕΤΕ

Λίγο πριν έρθει το 2000, το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα της Βουλιαγμένης αποφάσισε να γίνει το νέο μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής του […]

Λίγο πριν έρθει το 2000, το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα της Βουλιαγμένης αποφάσισε να γίνει το νέο μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων<...>.
Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής του Αστέρα Βουλιαγμένης κ. Αλέξιος Κοιμήσης, με την ευκαιρία της εγγραφής της εταιρίας στον ΣΕΤΕ<.> ανέφερε ότι ενόψει των απαιτήσεων της νέας χιλιετίας αλλά και την Ολυμπιάδας του 2004, όλοι όσοι εμπλέκονται με την τουριστική βιομηχανία πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συντονίσουν τις προσπάθειες τους, έτσι ώστε η χώρα μας να ανταποκριθεί στο μεγάλο στοίχημα των καιρών και να σταθεί αντάξια στην κορυφή του κόσμου, σαν μια χώρα με παράδοση όχι μόνο στην ιστορία και στον πολιτισμό, αλλά και στην τέχνη της φιλοξενίας!
Ο κ. Κοιμήσης τόνισε, ότι παρακολουθώντας τα τελευταία χρόνια τις δραστηριότητες του ΣΕΤΕ αναγνωρίζει την προσφορά του στον τουριστικό κλάδο και πιστεύει πως η συμμετοχή ενός τόσο σημαντικού ελληνικού συγκροτήματος όπως ο Αστέρας μπορεί να συντελέσει αποτελεσματικά στην προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών και για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της χώρας μας στην πρόκληση του 2000 και του 2004.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024