Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ Navigator βραβεύεται από τον HATTA
Δεύτερη συνεχή διάκριση της ιστοσελίδας του ταξιδιωτικού οργανισμού

Ο Navigator βραβεύεται από τον HATTA

Ο Navigator βραβεύτηκε στην κατηγορία Πληρότητας Περιεχομένου Ιστοσελίδας, στην εκδήλωση του HATTA για τα καλύτερα έντυπα και sites των τουριστικών γραφείων-μελών του στην 27η Philoxenia.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services διακρίθηκε για την πληρότητα της ιστοσελίδας του στην 27η Philoxenia, στα πλαίσια της οποίας ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) επιβράβευσε τα καλύτερα έντυπα και sites των τουριστικών γραφείων μελών του.

Ο Navigator βραβεύτηκε στην κατηγορία “Πληρότητας Περιεχομένου Ιστοσελίδας”, μετά από την περυσινή απονομή, που απέσπασε εξίσου εξαιρετικές κριτικές για τις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν στην ιστοσελίδα, όπως τη δυνατότητα online κράτησης, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου site. Το βραβείο αυτό ενισχύει την εικόνα του ταξιδιωτικού οργανισμού, που το 2012 θα συμπληρώσει μισό αιώνα ισχυρής παρουσίας στον τουριστικό τομέα, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τη θέση του ως πρωτοπόρος στις συνεχώς αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις του ταξιδιωτικού κλάδου.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Navigator κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος (μέση) παραλαμβάνει το βραβείο για “Πληρότητα Περιεχομένου Ιστοσελίδας” από τον πρόεδρο του HATTA κ. Γεώργιο Τελώνη (αριστερά) και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Γεώργιο Κολέτσο (δεξιά).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024