Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας
Κρουαζιέρα

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό λιμανιών στη χώρα (115 συνολικά).

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ορίστηκε τακτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) στην νεοσυσταθείσα  Εθνική Επιτροπή Κρουαζιέρας, του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

“Η εκπροσώπηση του Νοτίου Αιγαίου στην εν λόγω επιτροπή, ως της Περιφέρειας που διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό λιμανιών στην χώρα, 115 συνολικά, αλλά και τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικούς προορισμούς τουρισμού κρουαζιέρας διεθνώς, καθιστά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βασικό διαμορφωτή της εθνικής πολιτικής κρουαζιέρας. Πολιτική η οποία αποτελεί το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας, με την περιφερειακή αρχή υπό τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, να διαμορφώνει  με τις παρεμβάσεις της, ισχυρές  βάσεις σε ένα νευραλγικό τουριστικό τομέα, ο οποίος διαθέτει τεράστια αποθέματα μελλοντικής ανάπτυξης, τόσο για το Νότιο Αιγαίο, όσο και για την οικονομία της χώρας συνολικά”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας.

24/07/2024
23/07/2024
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024