Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΞΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΞΕ

Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα δώσει το “παρών” στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), που θα πραγματοποιηθεί την […]

Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα δώσει το “παρών” στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου 2008<...>στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία (στις 12:15).

Ειδικότερα, τη Συνέλευση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, αποδεχόμενοι σχετική πρόσκληση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργοί, Πρόεδροι και Αρχηγοί Κομμάτων, Πρέσβεις και Μέλη του Διπλωματικού Σώματος, Βουλευτές, Δημάρχοι, πρώην Υπουργοί, Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων, Πρόεδροι και Ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη Ημικρατικών Οργανισμών, Ομοσπονδιών, Επιμελητηρίων, Συνδέσμων, Τραπεζών και Οργανώσεων, οι Γενικοί Γραμματείς των Συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ και άλλοι επίσημοι, καθώς και Μέλη του Συνδέσμου.

Κατά το επίσημο μέρος της Συνέλευσης, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δ. Χριστόφιας, και ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Π. Εγγλέζος. Στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χ. Λοϊζίδη.

Η Συνέλευση αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον λόγω των βαρυσήμαντων ομιλιών που θα γίνουν, με στόχο την αναστροφή της φθίνουσας πορείας του τουρισμού, ώστε να διασφαλιστεί το μακροπρόθεσμο μέλλον και η θετική συνεισφορά του τομέα για την παραπέρα οικονομική ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία του κυπριακού λαού γενικά.

Επιπρόσθετα, κατά το επίσημο μέρος της Συνέλευσης, θα υπογραφεί σημαντική Συμφωνία Συνεργασίας του ΠΑΣΥΞΕ, που αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω προβολή της τουριστικής Κύπρου παγκοσμίως.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024