Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟλοκληρώθηκε η προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ

Ολοκληρώθηκε η προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου η μεγάλη προβολή του ΕΟΤ σε συνεργασία με το εκδοτικό γκρουπ Conde Nast στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με πολλές εκθέσεις παρουσιάσεις κι εκδηλώσεις για νεόνυμφους σε καταστήματα του εμπορικού δρόμου Madison και την ευρύτερη περιοχή…

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου η μεγάλη προβολή του ΕΟΤ σε συνεργασία με το<...> εκδοτικό γκρουπ Conde Nast στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με πολλές εκθέσεις παρουσιάσεις κι εκδηλώσεις για νεόνυμφους σε καταστήματα του εμπορικού δρόμου Madison και την ευρύτερη περιοχή.

Αναπτύχθηκαν εκδηλώσεις στα διάφορα καταστήματα ειδών νεόνυμφων, ενώ ο ΕΟΤ οργάνωσε και έκθεση σε αίθουσα του ξενοδοχείου Sherry με θέμα “Έρως – Ηρώς – Aθλος”, όπου πολύ εύστοχα ο καλλιτέχνης Δημήτρης Ταλαγάννης τα συνέδεσε με έργα δικής του έμπνευσης και δημιουργίας. Στην εκδήλωση και τη δεξίωση προσήλθαν 470 ζευγάρια νεόνυμφων. Εκεί τιμήθηκε το τυχερό ζευγάρι του λαχνού – διαγωνισμού, με βραβείο τη φιλοξενία του στην Ελλάδα, που είχε προκηρύξει ο ΕΟΤ σε συνεργασία με το Conde Nast Bridal Group και τους παραγωγούς της ταινίας `My Big Fat Greek Wedding`, στον οποίο συμμετείχαν 11.000 ζευγάρια μελλονύμφων.

Επίσης, το περιοδικό Bride`s του Conde Nast με ειδικό τετρασέλιδο ένθετο και ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση προέβαλε το γεγονός και τη χώρα μας σαν προορισμό επιλογής για νεόνυμφους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024