Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΠόλος έλξης πολλών επισκεπτών το περίπτερο του Holiday Inn Thessaloniki στην Philoxenia

Πόλος έλξης πολλών επισκεπτών το περίπτερο του Holiday Inn Thessaloniki στην Philoxenia

Αισθητή έκανε και φέτος την παρουσία του στην 21η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκηαπό τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Helexpo, το […]

Αισθητή έκανε και φέτος την παρουσία του στην 21η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη<...>από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Helexpo, το Holiday Inn Thessaloniki.

Ο καλαίσθητος σχεδιασμός και η άψογη οργάνωση του περιπτέρου, αποτέλεσαν πόλο έλξης πολλών συνεργατών, συναδέλφων και φίλων του τουριστικού χώρου, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Holiday Inn Thessaloniki στο περίπτερο 13.

Τα στελέχη του ξενοδοχείου, με χαρά καλωσόρισαν τους επισκέπτες, ενημερώνοντάς τους για τις υπηρεσίες και τις ειδικές παροχές του Holiday Inn Thessaloniki, μέλους του ομίλου Intercontinental Hotels Group, του μεγαλυτέρου ξενοδοχειακού ομίλου διεθνώς.

Το περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Θέμης Καρτσιώτης – Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo, Αριστοτέλης Θωμόπουλος – Πρόεδρος της Helexpo, Δημήτρης Αβραμόπουλος – Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Αναστάσιος Λιάσκος – Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Αριστείδης Καλογερόπουλος-Στράτης – Πρόεδρος Ε.Ο.Τ., Γιώργος Τσιότρας – Γ. Γ. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης – Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Ηφαιστείων Σερδάρης – Εντεταλμένος Σύμβουλος της Helexpo.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024