Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣπηλιωτόπουλος: Ποιοτικός Τουρισμός σημαίνει Ποιοτική Ελλάδα
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Σπηλιωτόπουλος: Ποιοτικός Τουρισμός σημαίνει Ποιοτική Ελλάδα

“Με την συμπλήρωση ενός χρόνου στην εφαρμογή του νέου τουριστικού μας μοντέλου, εκείνο που έχουμε καταστήσει σαφές είναι ότι η κύρια επιδίωξή μας είναι η στροφή στον Ποιοτικό Τουρισμό, σε εκείνες τις αγορές που θα μας αποφέρουν μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά και μακροχρόνια κέρδη”

“Με την συμπλήρωση ενός χρόνου στην εφαρμογή του νέου τουριστικού μας μοντέλου, εκείνο που έχουμε καταστήσει σαφές είναι ότι η κύρια επιδίωξή μας είναι η στροφή στον Ποιοτικό Τουρισμό, σε εκείνες τις αγορές που θα μας αποφέρουν<...>μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά και μακροχρόνια κέρδη” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με την χορηγία των μπαλέτων Alvin Ailey, για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Ηρώδειο.

“Ποιοτικός Τουρισμός” εξήγησε “σημαίνει Ποιοτική Ελλάδα, και καθρεφτίζει μια χώρα με ανησυχίες, με καλλιέργεια, με κουλτούρα, με Πολιτισμό. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο το ότι επιλέξαμε την αποψινή βραδιά για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Μέσα από τα γενέθλια των διάσημων αυτών μπαλέτων, που γιορτάζουν με πανηγυρικό τρόπο τα πενήντα χρόνια προσφοράς τους στην σύγχρονη Τέχνη, στέλνουμε το μήνυμα ότι ο Ελληνικός Τουρισμός δίνει έμφαση στην υψηλή αισθητική, επενδύοντας στον Πολιτισμό που αξίζει και αρμόζει στην Ελλάδα του μέλλοντος.

Θα το θέσω πιο απλά, με μια διατύπωση που ταιριάζει με τον χαρακτήρα της αποψινής βραδιάς: τα μπαλέτα Alvin Ailey άλλαξαν για πάντα την αντίληψη για τον χορό στην Αμερική. Το ίδιο προσπαθούμε κι εμείς. Προσπαθούμε να αλλάξουμε την αντίληψη όλων για το τι σημαίνει Ελληνικός Τουρισμός στην σύγχρονη εποχή.

Μετατρέπουμε την προσπάθεια σε εθνικό όραμα. Και αντιμετωπίζουμε όλο τον κόσμο σαν μια σκηνή, στην οποία η Ελλάδα καλείται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο, γοητεύοντας τόσο με την ομορφιά της όσο και με το ταλέντο της”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024