Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΤΕΚ: Σε κάθε κρίση δημιουργείται και ένα παράθυρο ευκαιρίας
Ομιλίας του προέδρου του ΣΤΕΚ στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου

ΣΤΕΚ: Σε κάθε κρίση δημιουργείται και ένα παράθυρο ευκαιρίας

Πραγματοποιείται αύριο, Τρίτη 28 Απριλίου, το απόγευμα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου. Η συνέλευση του ΣΤΕΚ πραγματοποιείται μεσούσης μιας πρωτοφανούς…

Πραγματοποιείται αύριο, Τρίτη 28 Απριλίου, το απόγευμα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια η Ετήσια<...> Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου.

Η συνέλευση του ΣΤΕΚ πραγματοποιείται μεσούσης μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που δεν αφήνει βέβαια ανεπηρέαστη την Κύπρο γενικότερα και την τουριστική οικονομία της μεγαλονήσου ειδικότερα. Ο ΣΤΕΚ πρεσβεύει ότι η πολυπόθητη από χρόνια επανατοποθέτηση του κυπριακού τουρισμού και η επιδίωξη δημιουργίας ποιοτικού τουρισμού, που αποτέλεσε τον κύριο λόγο ίδρυσης του Συνδέσμου πριν δώδεκα χρόνια, παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό ευσεβής πόθος.

Υπό τις συνθήκες αυτές δεν πρέπει, κατά τον ΣΤΕΚ, “να εκπλήττει το γεγονός ότι η εκδήλωση οξείας και πρωτόγνωρης διεθνούς χρηματοοικονομικής κρίσης μας βρίσκει σε μεγάλο βαθμό απροετοίμαστους και ανοχύρωτους. Από την άλλη, η ιστορία αποδεικνύει ότι σε κάθε κρίση δημιουργείται και ένα παράθυρο ευκαιρίας. Επιβάλλεται λοιπόν κατά τον ΣΤΕΚ να βρούμε αυτό το παράθυρο και να το αξιοποιήσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό”.

Στις βασικές λοιπόν παραμέτρους που συνθέτουν το “παράθυρο ευκαιρίας” για τον κυπριακό τουρισμό θα επιχειρήσει μέσα από την ομιλία του να ενδιατρίψει ο πρόεδρος του ΣΤΕΚ κ. Aκης Βαβλίτης. Ένα παράθυρο ευκαιρίας που θα διασφαλίσει ότι η επόμενη μέρα για τον κυπριακό τουρισμό θα είναι προσοδοφόρα για την οικονομία, το περιβάλλον, την κοινωνία και την ευημερία ολόκληρου του λαού”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΤΕΚ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024