Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ Gault & Millau Hellas και Acropolis Chef’s Club of Attica
Γαστρονομία

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ Gault & Millau Hellas και Acropolis Chef’s Club of Attica

Ο σκοπός του συμφώνου συνεργασίας είναι η ανάδειξη της γαστρονομικής κληρονομιάς της Αττικής.

Ένα μοναδικό, αλλά ιδιαίτερο Σύμφωνο Συνεργασίας προχώρησε ύστερα από συνεχή διεθνή αναγνώριση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής “Ακρόπολις” με τον Γαλλικό Οδηγό Γαστρονομίας Gault & Millau Hellas, για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο σκοπός του συμφώνου συνεργασίας είναι η ανάδειξη της γαστρονομικής κληρονομιάς της Αττικής. Πιο αναλυτικα:

  • Να προβληθεί ο Γαστρονομικός και Οινικός Πολιτισμός της Περιφέρειας Αττικής μέσα από τις δράσεις της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής. “Ακρόπολις” και της “Gault & Millau Hellas”.
  • Να συμμετέχουν στην χαρτογράφηση, αναβίωση Αττικών παραδοσιακών γαστρονομικών εθίμων, σύγχρονων συνταγών, πρώτων υλών, διατροφικών συνηθειών, κ.λπ.
  • Να αναδείξουν και να αντιμετωπίσουν θέματα που αφορούν στην παραγωγή, το εμπόριο, την τυποποίηση, το marketing, τις εξαγωγές και την κατανάλωση τους κ.λπ.
  • Να παρακολουθούν, προβάλουν και υποστηρίζουν εντός και εκτός χώρας, θέματα Ελληνικής διατροφής, συσχέτισης με την υγεία του πληθυσμού και του γαστρονομικού πολιτισμού.
  • Να συμμετέχουν και συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις, συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και ομιλιών για την ανάδειξη, την προβολή και την προώθηση της ελληνικής διατροφής και του ελληνικού γαστρονομικού και οινικού πολιτισμού σε εθνικό, και διεθνές επίπεδο, με έμφαση στον αττικό γαστρονομικό και οινικό πολιτισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2023
27/03/2023
24/03/2023
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023