Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεργασία ΕΟΤ με RAI 2 για την προβολή των Ολυμπιακών Πόλεων

Συνεργασία ΕΟΤ με RAI 2 για την προβολή των Ολυμπιακών Πόλεων

Ο δημοσιογράφος της ιταλικής τηλεόρασης RAI 2, Carlo Sacchettoni, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ., πραγματοποίησε ένα ντοκιμαντέρ…

Ο δημοσιογράφος της ιταλικής τηλεόρασης RAI 2, Carlo Sacchettoni, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ., πραγματοποίησε ένα ντοκιμαντέρ<...> σχετικά με την προετοιμασία της Ελλάδας εν όψει της Ολυμπιάδας ΑΘΗΝΑ 2004.

Το ντοκιμαντέρ με την ονομασία “Dossier GRECIA”, διάρκειας 45 λεπτών, μεταδόθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου, περίπου τα μεσάνυχτα και την Κυριακή 27 Ιουλίου στις 17:45.

Στις ειδήσεις (TG 2) των 20:30, με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα, μεταδόθηκε η είδηση μαζί με εικόνες από την ΑΘΗΝΑ 2004, για το “Dossier GRECIA 2004”.

Στο ντοκιμαντέρ, έγινε λεπτομερής ανάλυση για τα έργα που εκτελούνται στην Αθήνα, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, καθώς στις πόλεις Θεσσαλονίκη-Βόλο-Πάτρα-Ηράκλειο Κρήτης και Αρχαία Ολυμπία.

Ο σχολιαστής κ. Carlo Sacchettoni μίλησε για το Ελληνικό γίγνεσθαι και το πάθος των Ελλήνων να τελέσει η Ελλάδα τους καλλίτερους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν ποτέ. “Η Ελλάδα είναι μία μικρή χώρα, ικανή όμως να διοργανώσει εκδηλώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς ενδιαφέροντος” σχολίασε.

Μίλησαν Ελληνικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κύκλο, όπως ο Υπουργός Αιγαίου κος Ν. Σηφουνάκης, ο Υπουργός Εξωτερικών κος Γιώργος Παπανδρέου, ο Υφυπουργός Τύπου κος Χυτήρης, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κος Γιάννης Πατέλλης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων κα Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Γενικός Δ/ντής κος Καπράνος, καθώς και ο εφοπλιστής κος Παναγόπουλος.

Ο κος Sacchettoni, τελειώνοντας είπε ότι είναι ευτύχημα όχι μόνον για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν επί τέλους στη γενέτειρά τους, όπου για πρώτη φορά διοργανώθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία το 776 π.Χ..

Παρόμοιες συνέργιες και συνεργασίες με μηδαμινό κόστος για τον ΕΟΤ, εντάσσονται στο πρόγραμμα έμμεσης διαφήμισης, θα ακολουθήσουν δε και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και είναι αποτέλεσμα των Δημοσίων Σχέσεων των Γραφείων ΕΟΤ στο εξωτερικό (ΔΙΤΕΞ).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024