Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΘετική η αντιμετώπιση και από το δήμο Καλλιθέας για τη δημιουργία ενιαίου θαλάσσιου μετώπου
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Θετική η αντιμετώπιση και από το δήμο Καλλιθέας για τη δημιουργία ενιαίου θαλάσσιου μετώπου

Με το δήμαρχο Καλλιθέας, κ. Κώστα Ασκούνη, συναντήθηκε χτες το πρωί η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη–Πετραλιά, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με εκπροσώπουςτης τοπικής αυτοδιοίκησης για τη […]

Με το δήμαρχο Καλλιθέας, κ. Κώστα Ασκούνη, συναντήθηκε χτες το πρωί η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη–Πετραλιά, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με εκπροσώπους<...>της τοπικής αυτοδιοίκησης για τη δημιουργία ενιαίου θαλάσσιου μετώπου στην παραλιακή, με πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο μήκους 35 χιλιομέτρων, ο οποίος θα ξεκινάει από το ΣΕΦ και θα καταλήγει στη Βάρκιζα.

Το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου και των παρατάξεων αντιμετώπισαν θετικά την πρωτοβουλία του υπουργείου, όπως ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης σε δηλώσεις της η υπουργός. “Η παραλία εδώ πρόκειται να αναπτυχθεί μέσα από την αξιοποίηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και θεωρώ ότι ο ποδηλατόδρομος και ο πεζόδρομος θα είναι ένα έργο το οποίο θα ενώσει όλους αυτούς τους παραλιακούς δήμους αλλά πάνω από όλα θα δώσει την δυνατότητα στους πολίτες να απολαύσουν αυτό το μοναδικό παραλιακό μέτωπο, το ωραιότερο μέτωπο της Μεσογείου” ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Πετραλιά.

“Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη” πρόσθεσε “για το έργο αυτό, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τα καινοτόμα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βεβαίως από το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης με στόχο πάντα την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη παραλία”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024