Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο ξενοδοχείο Louis Corkyra Beach λειτουργεί παράνομα
Φάνη Πάλλη - Πετραλιά

Το ξενοδοχείο Louis Corkyra Beach λειτουργεί παράνομα

Σε δηλώσεις της η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το συμβάν στη Σαντορίνη του κρουαζιεροπλοίου “Sea Diamond” και […]

Σε δηλώσεις της η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται<...> απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το συμβάν στη Σαντορίνη του κρουαζιεροπλοίου “Sea Diamond” και το ξενοδοχείο Louis Corkyra Beach τόνισε ότι είναι απόλυτη και κατηγορηματική ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν έχει σήμα λειτουργίας.

Το σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου Louis Corkyra Beach έχει αφαιρεθεί από τον Οκτώβριο και βάσει του νόμου 3498/2006 και γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που είναι απόφαση εκτελεστή, το ξενοδοχείο δεν έχει σήμα λειτουργίας και λειτουργεί παρανόμως. Είμαι κατηγορηματική. Θα αναζητηθούν ευθύνες και θα αποδοθούν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024