Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΞενάγηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στον πολυχώρο 'Θρόνος του Ήλιου'
Πολυχώροι

Ξενάγηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στον πολυχώρο 'Θρόνος του Ήλιου'

Τα μέλη του Συλλόγου ξεναγήθηκαν στο χώρο, με σκοπό να ενημερωθούν εκτενώς για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, που αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού, καθώς και για την προώθηση του συγκεκριμένου προϊόντος μέσω των ξενοδοχείων.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, διοργάνωσε πρόσφατα την 2η καλοκαιρινή συνάντησή του στον πολυχώρο “Θρόνος του Ήλιου” στην πόλη της Ρόδου. Τα μέλη του Συλλόγου ξεναγήθηκαν στο χώρο, με σκοπό να ενημερωθούν εκτενώς για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, που αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού, καθώς και για την προώθηση του συγκεκριμένου προϊόντος μέσω των ξενοδοχείων.

Ο “Θρόνος του Ήλιου” είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο ψυχαγωγίας που συνδυάζει κινηματογραφική αίθουσα για σινεμά 9 Διαστάσεων και θεματικό χώρο, ιστορικών εκθεμάτων και προβολών. Είναι το πιο κατάλληλο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό θέαμα για να αρχίσει ο επισκέπτης μας τις διακοπές του στο νησί, αφού μέσα σε 20’ με την πιο τελευταία τεχνολογία θα περιηγηθεί στην πλούσια ιστορία του νησιού μας, με εντυπωσιακά εφέ που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, κινούμενα καθίσματα, καπνό ξηρού πάγου, άνεμο, βροχή, χιόνι, φλόγες, άρωμα. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Η δημιουργία του νησιού, ο Θεός Ήλιος, ο Κολοσσός, οι Ιωαννίτες ιππότες, η κατάκτηση από τους Οθωμανούς, οι μάχες, οι σεισμοί, το χτίσιμο των πόλεων παρουσιάστηκαν με τρόπο που εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες, διευθυντές ξενοδοχείων, με την παραστατικότητα και την τεχνολογία των 9 διαστάσεων.

Το φουαγιέ με κομμάτια της ιστορίας της Ρόδου και φωτογραφίες αρχείου, τα καλλιτεχνικά εκθέματα, αλλά και τον χώρο εκδηλώσεων, χαρακτηρίζουν τον “Θρόνο του Ήλιου” ως ένα πολιτιστικό κέντρο με πολλές δυνατότητες εκδηλώσεων σε ένα ιστορικό κτίριο στην καρδιά της πόλης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024