Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΈνωση Ξενοδόχων Σκιάθου: Παραίτηση Ευσταθίου αναλαμβάνει ο Π. Ανδριτσόπουλος την θέση του
Ξενοδοχεία

Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου: Παραίτηση Ευσταθίου αναλαμβάνει ο Π. Ανδριτσόπουλος την θέση του

Andritsopoulos

Τα ηνία της Ένωσης αναλαμβάνει μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Παναγιώτης Ανδριτσόπουλος, μετά την παραίτηση του κ. Αλέξανδρου Ευσταθίου.

Αποδεκτή έγινε η παραίτηση του μέχρι πρότινως προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, σύμφωνα με το skiathoslife.gr H Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», ανακοίνωσε ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την συνεδρίαση την 17η Αυγούστου 2023 συζήτησαν και αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Απεδέχθησαν την υποβληθείσα παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ της Ένωσης κ. Αλέξανδρου Ευσταθίου, ο οποίος παραμένει ως μέλος αυτού.
  2. Πρόεδρος του Δ.Σ., κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας εξελέγη ο κ. Παναγιώτης Ανδριτσόπουλος, η υποψηφιότητα του οποίου ήταν και μοναδική.
  3. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης, η οποία επρόκειτο να οριστεί και να συγκληθεί το μήνα Οκτώβριο, σύμφωνα με το καταστατικό της, να συγκληθεί στο χρονικό διάστημα μέχρι την 10ηΜαΐου 2024.

Η ως άνω τακτική Γενική Συνέλευση θα έχει και τον χαρακτήρα του εκλογοαπολογισμού, για την εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024