Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΈνταση και επεισόδια έξω από το Δημαρχείο της Ρόδου για τον διαγωνισμό για τις ομπρέλες στις παραλίες
Φορείς

Ένταση και επεισόδια έξω από το Δημαρχείο της Ρόδου για τον διαγωνισμό για τις ομπρέλες στις παραλίες

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας ομπρελάς έσπασε με το χέρι του πίνακα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και να κληθεί το ΕΚΑΒ.

«Άναψαν τα αίματα» έξω από το Δημαρχείο της Ρόδου, όταν εμφανίστηκαν στον διαγωνισμό δύο δικηγόροι, ως εκπρόσωποι εταιρείας από Αθήνα, για να διεκδικήσουν παραλίες-φιλέτα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν εμφανίστηκαν στον διαγωνισμό δύο δικηγόροι, ως εκπρόσωποι εταιρείας από Αθήνα, για να διεκδικήσουν παραλίες-φιλέτα, όπως της «Τσαμπίκας», της Ιαλυσού και του Ενυδρείου, τις οποίες διεκδικούν οι ομπρελάδες που δραστηριοποιούνται σ’ αυτές πολλά χρόνια.

Οι δημοπρασίες έχουν καθυστερήσει ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται έξω από το κτίριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας ομπρελάς έσπασε με το χέρι του πίνακα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και να κληθεί το ΕΚΑΒ.

Η κατάσταση στο δημαρχείο της Ρόδου είναι έκρυθμη και οι αντιδράσεις εκτός ελέγχου. Στον 1ο όροφο του Δημαρχείου, έξω από το γραφείο του αντιδημάρχου κου Στράτου Καρίκη, οι επιχειρηματίες της παραλίας διαμαρτύρονται έντονα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024