Τελευταία νέα
ΑρχικήΜια 100% ελληνική ταξιδιωτική εφαρμογή για iPhone στο Applestore
experience santorini

Μια 100% ελληνική ταξιδιωτική εφαρμογή για iPhone στο Applestore

Το experience greece project είναι μια σειρά πολύγλωσσων ψηφιακών ταξιδιωτικών οδηγών για τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, σε μοντέρνες και εύχρηστες εφαρμογές για iPhone και iPad. Έχουν διαδραστικό-multimedia περιεχόμενο και […]

Το experience greece project είναι μια σειρά πολύγλωσσων ψηφιακών ταξιδιωτικών οδηγών για τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, σε μοντέρνες και εύχρηστες εφαρμογές<...> για iPhone και iPad. Έχουν διαδραστικό-multimedia περιεχόμενο και συνεχείς ενημερώσεις (updates). Η ακρίβεια, η αξιοπιστία και η αρτιότητα του περιεχομένου τους είναι προϊόν πολυετούς έρευνας. Οι δημιουργοί του experience greece project είναι οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντρενογιάννης και Βάλυ Βαϊμάκη. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες τους -δημοσιογράφους και φωτογράφους του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ-, έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 50 αναλυτικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς (Σειρές: Ανακαλύψτε την Ελλάδα και Εξερευνήστε την Ελλάδα) και πολυτελή λευκώματα (Θησαυροί της Ελλάδας, Μοναστήρια της Ελλάδας, Ρίζες Ελλήνων κ.ά.), συνεργαζόμενοι με μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα.

Η πρώτη εφαρμογή, που ήδη έχει αναρτηθεί στο Αpplestore (το διεθνούς φήμης και εμβέλειας online κατάστημα της Apple με περισσότερες από 500.000 προτάσεις), αφορά το νησί της Σαντορίνης και έχει τίτλο “experience santorini”. Απευθύνεται τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους επισκέπτες, γιΆαυτό και υπάρχουν κατΆαρχήν δυο διαφορετικές εκδόσεις -μια στην ελληνική και μια στην αγγλική γλώσσα.

Δημιουργήθηκε ειδικά για το iPhone και αξιοποιεί απόλυτα τις δυνατότητές του.

  • Είναι πλήρης, αξιόπιστη και φιλική προς τον χρήστη.
  • Είναι ενημερωμένη και αναλυτική (με περισσότερες από 50.000 λέξεις και 250 φωτογραφίες).
  • Περιλαμβάνει κείμενα και χρηστικές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του νησιού, την αρχιτεκτονική, τα αξιοθέατα (ηφαίστειο, χωριά, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους), την άγνωστη Σαντορίνη (τον Σκάρο, τον αμπελώνα και τα οινοποιεία, τις κάναβες, κ.ά.), όλες τις παραλίες, τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία, τις δραστηριότητες (περπάτημα, ο γύρος του νησιού με σκάφος, καταδύσεις).
  • Διαθέτει περισσότερες από 500 επιλεγμένες προτάσεις για διαμονή, φαγητό, διασκέδαση και αγορές.
  • Πατώντας το κουμπί “details” στο μόνιμο μενού θα βρει κανείς και πρόσθετες πληροφορίες για το κάθε θέμα.
  • Με τη λειτουργία “near you” η εφαρμογή εντοπίζει τα πάντα γύρω από τον χρήστη σε ακτίνα μερικών χιλιομέτρων, ώστε να διαλέξει αξιοθέατα, παραλίες, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ, μπαρ, κλαμπ, καταστήματα, που θέλει να επισκεφθεί από εκεί που βρίσκεται. Όλα είναι εκεί, πάνω στο χάρτη του νησιού, και εμφανίζονται στην οθόνη του με το πάτημα του κουμπιού.
  • Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί Offline, ώστε να μη χρεώνεται για το “κατέβασμα” δεδομένων από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία “search” για γρήγορη αναζήτηση στο περιεχόμενό της και λειτουργία “favourites” για να καταχωρεί ό,τι ενδιαφέρει το χρήστη και να το μοιράζεται με τους φίλους του.
  • Το ειδικό κουμπί “info” στο μόνιμο μενού περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα και web sites (αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών, νοσοκομεία και κέντρα υγείας, τράπεζες, δήμος, λιμάνια κ.ά.).
  • Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα video που δημιουργήθηκαν ειδικά για την εφαρμογή, αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη μαγευτική εικόνα της Σαντορίνης.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024