Τελευταία νέα
ΑρχικήΠαρουσίαση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Bedsonline Ελλάδας
Cocktail παρουσίαση της Bedsonline Ελλάδας στα τουριστικά γραφεία

Παρουσίαση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Bedsonline Ελλάδας

Η Bedsonline.gr, online προμηθευτής καταλυμάτων που ανήκει στον όμιλο της ΤUI PLC, διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα τουριστικά γραφεία την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, στο […]

Η Bedsonline.gr, online προμηθευτής καταλυμάτων που ανήκει στον όμιλο της ΤUI PLC, διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα τουριστικά γραφεία<...> την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, στο Ηall Le Grand Balcon του ξενοδοχείου St. George Lycabettus.

Σκοπός της εκδήλωσης, στην οποία αναμένεται να παρεβρεθούν πάνω από 150 ιδιοκτήτες και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, είναι η παρουσίαση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που πρόκειται να εγκαινιάσει η εταιρεία σε λίγους μήνες.

Επιπλέον θα γίνει ειδική ενημέρωση για την web υπηρεσία ΧΜL που προσφέρει δωρεάν η Bedsonline στις επιχειρήσεις εκείνες που σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα των online πωλήσεων τουριστικών προιόντων.

Την παρουσίαση θα αναλάβουν ο διευθυντής της Bedsonline στην Ελλάδα, Μάρκος Καλογερόπουλος και ο Xisco Pascual, ΧΜL Support Manager της εταιρείας.

Στο τέλος της σύντομης παρουσίασης, θα ακολουθήσει cocktail πάρτυ με DJ και menu εμπνευσμένο από τον chef του ξενοδοχείου, ενώ ποτά θα σερβίρονται στο bar του Ηall Le Grand Balcon.

Η είσοδος για τουριστικούς πράκτορες και τη συνοδεία τους είναι ελεύθερη, ενώ υπάρχει ειδική τιμή parking ¤10.00 για όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024