Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜε διήμερη απεργία απειλούν εργαζόμενοι της British Airways

Με διήμερη απεργία απειλούν εργαζόμενοι της British Airways

Συνομιλίες με τις αντιπροσωπείες αεροσυνοδών και ιπτάμενων φροντιστών της British Airways έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της εταιρίας, προκειμένου να αποτρέψει την πραγματοποίησης της εξαγγελθείσαςγια την προσεχή Τρίτη […]

Συνομιλίες με τις αντιπροσωπείες αεροσυνοδών και ιπτάμενων φροντιστών της British Airways έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της εταιρίας, προκειμένου να αποτρέψει την πραγματοποίησης της εξαγγελθείσας<...>για την προσεχή Τρίτη 48ωρης απεργίας, που θα κοστίσει πολλά στην εταιρία από την ακύρωση των πτήσεων, αλλά και μεγάλη ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αιτήματα των εργαζομένων αφορούν μισθολογικές αυξήσεις και συνταξιοδοτικά προβλήματα, ενώ με ανακοίνωση τους προειδοποιούν και για δεύτερη απεργία εντός του Φεβρουαρίου.

Η διοίκηση της εταιρίας δεσμεύτηκε ότι μέχρι την επόμενη Τρίτη θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τους εργαζομένους, ενώ με χτεσινή της ανακοίνωση προειδοποιεί το επιβατικό κοινό για την ακύρωση όλων των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Gatwick την Τρίτη, 30 και Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για εναλλακτικές επιλογές μεταφοράς.

“Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από το γεγονός ότι αθώα θύματα αυτής της απεργίας είναι οι πελάτες μας” ανέφερε σχετικά σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways, κ. Willie Walsh, ενώ όπως συμπλήρωσε περισσότερα από 15.000 άτομα έχουν επικοινωνήσει με την εταιρία, ανησυχώντας για την πραγματοποίηση των χειμερινών τους διακοπών, αλλά και των επαγγελματικών τους ταξιδίων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024