Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠαρατείνεται η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Γαλιλαίος Ελλάς

Παρατείνεται η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Γαλιλαίος Ελλάς

Παρατείνεται η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση του συνόλου των μετοχών που κατέχει η Ολυμπιακή Αεροπορία στην Γαλιλαίος Ελλάς Α.Ε. Συγκεκριμένα, μετά από αίτημα ορισμένων ενδιαφερόμενων υποψηφίων, η προθεσμία […]

Παρατείνεται η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση του συνόλου των μετοχών που κατέχει η Ολυμπιακή Αεροπορία στην Γαλιλαίος Ελλάς Α.Ε.<...> Συγκεκριμένα, μετά από αίτημα ορισμένων ενδιαφερόμενων υποψηφίων, η προθεσμία παρατείνεται για μια εβδομάδα, δηλαδή από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2003.

Όπως διευκρινίζει το υπουργείο Μεταφορών στη σχετική ανακοίνωσή του λόγω του πολύ εξειδικευμένου αντικειμένου της εταιρίας και της ευαισθησίας των στοιχείων που διαχειρίζεται, η διαδικασία που επιλέχθηκε είναι η διαδικασία “Κλειστού Διαγωνισμού με Διαπραγμάτευση μετά από Προεπιλογή”.

Με επιστολή που στάλθηκε από τον χρηματοοικονομικό σύμβουλο “Deloitte & Touche” με ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου 2002, προσκλήθηκαν 24 ελληνικές εταιρίες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και επιχειρηματικών συμμετοχών, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της Ολυμπιακής Αεροπορίας στην “Γαλιλαίος Ελλάς Α.Ε.”. Παράλληλα, δόθηκε στους υποψηφίους περιορισμένη πληροφόρηση για να βοηθηθούν στην εκδήλωση ενδιαφέροντός τους, στην οποία καλούνται να δηλώσουν ενδεικτικό τίμημα, καθώς επίσης και τους όρους και προϋποθέσεις που θέτουν για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον από εταιρίες που δεν έχουν προσκληθεί, ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος, μετά από αξιολόγηση του ενδιαφερομένου, δεν θα αποκλείσει την συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024