Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤροφοδοσία αεροσκαφών από την Louis Catering

Τροφοδοσία αεροσκαφών από την Louis Catering

Η Louis Catering, ακολουθώντας μία επιτυχημένη διεθνή πορεία στη διαχείριση χώρων εστιάσεως σε 10 διεθνή αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα, εισέρχεται τώρα δυναμικά και στον τομέα της τροφοδοσίας αεροσκαφών (inflight catering). […]

Η Louis<.> Catering, ακολουθώντας μία επιτυχημένη διεθνή πορεία στη διαχείριση χώρων εστιάσεως σε<...> 10 διεθνή αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα, εισέρχεται τώρα δυναμικά και στον τομέα της τροφοδοσίας αεροσκαφών (inflight catering). Σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρία inflight catering, EUREST, που είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς τροφοδοσίας στον κόσμο, την COMPASS, έχει δημιουργήσει εταιρία τροφοδοσίας αεροσκαφών στην Κύπρο, όπου συμμετέχει με ποσοστό 40%.

Με πρώτο γνώρισμα τα υψηλά επίπεδα υγιεινής, τα επιλεγμένα υλικά, και την συνεχή βελτίωση του εξοπλισμού και των προϊόντων της, η εταιρία EUREST, είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς τροφοδοσίας αεροσκαφών διεθνώς. Στοχεύοντας στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της τροφοδοτεί σήμερα μεγάλες διεθνείς αεροπορικές εταιρίες, όπως: British Airways, Lufthansa, KLM κ.ά.

Η συνεργασία της Louis Catering με την εταιρία EUREST στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια για συνεχή ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών της. Με την συνεργασία αυτή, η Louis Catering στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα τροφοδοσίας αεροσκαφών σε διεθνές επίπεδο.

Η Louis Catering, μέλος του Ομίλου Εταιριών ΛΟΥΗΣ, δραστηριοποιείται στα διεθνή αεροδρόμια της Μόσχας, Βουδαπέστης (και στα δύο αεροδρόμια), Βαρσοβίας, Κέρκυρας, Ηρακλείου, Αθήνας στα Σπάτα, Λάρνακας και Πάφου, Χουργάντας στην Αίγυπτο, καθώς επίσης και στα εμπορικά κέντρα: Sanyo – Carrefour στην Αθήνα, Carrefour – Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, και στο Galeria – Mokotow στην Βαρσοβία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024