Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες67η ΔΕΘ – Βερελής: Κρίσιμη περίοδος για την Ολυμπιακή Αεροπορία

67η ΔΕΘ – Βερελής: Κρίσιμη περίοδος για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Κρίσιμη περίοδο για η Ολυμπιακή Αεροπορία χαρακτήρισε αυτό το χρονικό διάστημα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστος Βερελής τονίζονται ότι η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να επιτευχθεί η εξυγίανση […]

Κρίσιμη περίοδο για η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> χαρακτήρισε αυτό το χρονικό διάστημα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών<...> Χρίστος Βερελής τονίζονται ότι η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να επιτευχθεί η εξυγίανση και η διάσωση της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βερελής είπε ότι όλες οι ενέργειες του υπουργείου γίνονται για τον εκσυγχρονισμό της εταιρίας, ενώ αναφερόμενος στις περικοπές δρομολογίων από τη Θεσσαλονίκη είπε ότι έχουν γίνει πολύ περισσότερες από τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Κρήτης. Παράλληλα επισήμανε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχουν ενταχθεί νέες αεροπορικές συνδέσεις, οι οποίες θα καλύψουν τα κενά.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πορεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> ο υπουργός Μεταφορών τόνισε ότι “η Ολυμπιακή θα συνεχίσει να πετά” και ότι μια σειρά εφαρμογών είναι αναγκαίο να υλοποιηθούν, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν οι εργαζόμενοι.

Επίσης, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στην Olympic Catering κήρυξε για σήμερα εικοσιτετράωρη απεργία αντιδρώντας στις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της εταιρίας που προχωρά η κυβέρνηση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024