Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑποστολή e-mail και νέο σύστημα διασκέδασης κατά την πτήση από τη Singapore Airlines

Αποστολή e-mail και νέο σύστημα διασκέδασης κατά την πτήση από τη Singapore Airlines

Η Singapore Airlines διευρύνοντας συνεχώς τα σύνορα των υπηρεσιών στο αεροπορικό ταξίδι, πρωτοπορεί και πάλι με την ενεργοποίηση του πρώτου παγκόσμιου συστήματος αποστολής και λήψης e-mail κατά την πτήση και […]

Η Singapore Airlines<.> διευρύνοντας συνεχώς τα σύνορα των υπηρεσιών στο αεροπορικό ταξίδι, πρωτοπορεί και πάλι με την ενεργοποίηση του πρώτου παγκόσμιου συστήματος<...> αποστολής και λήψης e-mail κατά την πτήση και την καθιέρωση ενός, νέας γενιάς, συστήματος διασκέδασης.

Το λανσάρισμα της αποστολής e-mail κατά την πτήση, κάνει τη Singapore Airlines την πρώτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που θα προσφέρει αυτή την δυνατότητα, χρησιμοποιώντας δίκτυο επικοινωνιών μέσω δορυφόρου. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη στους επιβάτες και των τριών θέσεων.

"Πιστεύω ότι η υπηρεσία αυτή είναι μία ακόμη δυνατή επιβεβαίωση για τη φροντίδα με την οποία περιβάλει η SIA τους επιβάτες της, ανεξάρτητα εάν ταξιδεύουν στην πρώτη, την επιχειρηματική ή την οικονομική θέση" τόνισε ο κ. Michael Tan, εμπορικός αντιπρόεδρος της εταιρίας.

Παράλληλα με τη δυνατότητα αποστολής και λήψης e-mail, server εγκατεστημένος στο αεροσκάφος θα επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες web σελίδες.

Και οι δύο αυτές παροχές συνδέονται με το νέο MAS3000 σύστημα διασκέδασης κατά την πτήση της Matsushita Avionics Systems. Η Singapore Airlines αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρία που θα εγκαταστήσει το νέο σύστημα, το οποίο θα αλλάξει επαναστατικά το σύστημα KrissWorld που μέχρι σήμερα προσφέρει στους επιβάτες της. Νέα, συναρπαστικά χαρακτηριστικά-όλα για πρώτη φορά στην αεροπορική βιομηχανία-θα αποκαλύπτονται σταδιακά κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Μέρος των παροχών της πρώτης φάσης θα επιτρέπει στους επιβάτες να παίζουν μεταξύ τους παιχνίδια στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ( multi-player network PC games) ανεξάρτητα από το που κάθονται. Επίσης Nintendo, και παιχνίδια στο Game Boy με 25 διαφορετικούς τίτλους, ενώ αργότερα θα προστεθούν και άλλοι.

Οι επιβάτες της Πρώτης και της Raffles (Business) θέσης οι οποίοι ήδη απολαμβάνουν το πρωτοποριακό Wisemen audio and video on demand (AVOD) σύστημα διασκέδασης θα μπορούν να διασκεδάσουν με DVD ποιοτικές ταινίες, μία ακόμη υπηρεσία που παρέχεται για πρώτη φορά κατά την πτήση στην αεροπορική βιομηχανία.

Την υπηρεσία αυτή (Wisemen) η SIA από τον ερχόμενο Ιούλιο θα την προσφέρει και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης. Επιπλέον η εταιρία σκοπεύει να επεκτείνει τη λίστα των ταινιών σε 50 και με τα 100 CD albums θα συνεχίσει να προσφέρει στους επιβάτες της τη μεγαλύτερη επιλογή ακουστικών και οπτικών προγραμμάτων στον αέρα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024