Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧριστοδουλάκης: Ο διαγωνισμός μοναδική λύση για τη σωτηρία της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Χριστοδουλάκης: Ο διαγωνισμός μοναδική λύση για τη σωτηρία της Ολυμπιακής Αεροπορίας

“Η ευκαιρία αυτή του διαγωνισμού είναι η μοναδική την οποία έχει η Ολυμπιακή Αεροπορία ” απάντησε ο νέος υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης σε ερώτηση σχετικά με το […]

"Η ευκαιρία αυτή του διαγωνισμού είναι η μοναδική την οποία έχει η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> " απάντησε ο νέος υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών<...> Νίκος Χριστοδουλάκης σε ερώτηση σχετικά με το αν η αδυναμία εξεύρεσης λύσης θα οδηγήσει στο κλείσιμο της εταιρίας.

Ήδη, ο κ. Χριστοδουλάκης ξεκίνησε τακτικές συναντήσεις με τον συναρμόδιο υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Βερελή, προκειμένου να βρεθεί λύση για το μέλλον της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

"Δόθηκε μια παράταση έως τις 15 Νοεμβρίου, ώστε να έχω τη δυνατότητα να ενημερωθώ πλήρως για τον φάκελο και την πορεία των διαπραγματεύσεων. Έχουμε πυκνές επαφές με τον κ. Βερελή και θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρξει μια λύση στο ακανθώδες και χρόνιο αυτό πρόβλημα, για το οποίο δεν υπάρχουν άλλα οικονομικά και χρονικά περιθώρια", απάντησε ο κ. Χριστοδουλάκης στην εφημερίδα "Τα Νέα-Σαββατοκύριακο" σχετικά με τη νέα παράταση για την έκδοση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024