Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕκδήλωση της British Airways για τη νέα Club World

Εκδήλωση της British Airways για τη νέα Club World

Την ανανεωμένη Club World και το σήμα-κατατεθέν της, το κάθισμα που μετατρέπεται σε κρεβάτι, παρουσίασε πριν λίγες μέρες η British Airways σε εκδήλωση, που διοργάνωσε για τους συνεργάτες της και […]

Την ανανεωμένη Club World και το σήμα-κατατεθέν της, το κάθισμα που μετατρέπεται σε κρεβάτι, παρουσίασε πριν λίγες μέρες η British Airways σε εκδήλωση, που διοργάνωσε για τους συνεργάτες της και τον δημοσιογραφικό κόσμο<...>στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν το κάθισμα που ενσωματώνει υπερσύγχρονη τεχνολογία και μοναδικές ανέσεις για τους επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων.

«Η British Airways είναι μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες και συμβάλλει αποφασιστικά στη βρετανική οικονομία και στην εικόνα της Βρετανίας διεθνώς. Η κορυφαία θέση που κατέχει στην αεροπορική βιομηχανία βασίζεται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει. Η νέα Club World είναι ένα προϊόν που έχει ήδη αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια», είπε, μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του προς τους προσκεκλημένους ο πρέσβης της Μεγ. Βρετανίας στην Ελλάδα κ. Simon Gass.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Διευθύντρια Ελλάδος της British Αirways κα Φρέντυ Στίερ, τονίζοντας: «Η ανανέωση της CW είναι μία από τις δραστηριότητες της British Airways που σηματοδοτούν το αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας, η οποία δεσμεύεται όχι μόνο να αναβαθμίζει συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και να πρωτοπορεί στην προστασία του περιβάλλοντος. Στην Ελλάδα, η British Airways έχει δεσμευθεί να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό για την αποκατάσταση της Πάρνηθας».

«Στη συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας εντάσσεται και το νέο Terminal 5 που εγκαινιάζεται τον Μάρτιο του 2008 και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του επιβάτη του 21ου αιώνα. Κατασκευάστηκε με σεβασμό στο περιβάλλον, όχι μόνο ως προς τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και σε τομείς όπως η διαχείριση των αποβλήτων, εκ των οποίων το 80% θα ανακυκλώνεται από την ίδια την British Airways», κατέληξε η κα Στίερ.

Κάθε καμπίνα της Club World περιέχει 52 πολυτελή κρεβάτια που επιτρέπουν στους επιβάτες να εργάζονται, να κοιμούνται ή να ξεκουράζονται. Τα κύρια χαρακτηριστικά της καινούργιας καμπίνας περιλαμβάνουν:

  • `Ανετο, τελείως επίπεδο κρεβάτι 2 μέτρων.

  • Το κρεβάτι αναδιπλώνεται σε σχήμα “Ζ”, πράγμα που επιτρέπει στο σώμα να πάρει παρόμοια θέση με αυτήν που έχει σε κατάσταση μηδενικής βαρύτητας.

  • Ειδικό ντουλάπι για laptop, όπου οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύσουν ηλεκτρονικά αντικείμενα, μικρές τσάντες και παπούτσια.

  • Βελτιωμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες να παίζουν, να διακόπτουν ή να γυρίζουν πίσω μέχρι και 100 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και να παίζουν παιχνίδια σε μεγάλη, ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών.

  • Την Club Kitchen, όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ζεστά και κρύα σνακς μεταξύ των κυρίων γευμάτων.


Οι επιβάτες της British Airways μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την ανανεωμένη Club World και στις 96 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Heathrow και JFK της Νέας Υόρκης, Έως τον Οκτώβριο του 2007 όλα τα Boeing 747 θα διαθέτουν τη νέα Club World, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί η εγκατάστασή της και στα Boeing 777.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024