Τελευταία νέα

Έλεγχοι στην British Airways Plc

Τους ελέγχους των αρμόδιων αρχών ανταγωνισμού για τις τιμές των εισιτηρίων της, δέχθηκε η τρίτη σε μέγεθος αεροπορική εταιρία της Ευρώπης,British Airways Plc, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Το Οffice of […]

Τους ελέγχους των αρμόδιων αρχών ανταγωνισμού για τις τιμές των εισιτηρίων της, δέχθηκε η τρίτη σε μέγεθος αεροπορική εταιρία της Ευρώπης,<...>British Airways Plc, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Το Οffice of Fair Trading και το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ελέγχουν την πιθανότητα καρτέλ, στο οποίο εμπλέκεται η British Airways και άλλες αεροπορικές εταιρείες σε θέματα τιμών της μεταφοράς των επιβατών αεροπορικώς, συμπεριλαμβανομένων και των προσαυξήσεων των εισιτηρίων μετά την άνοδο των καυσίμων, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της British Airways.

Ο εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας, Martin George και ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνιών, Iain Burns, ήταν αδειούχοι κατά τη διάρκεια των ελέγχων, μετά από αίτημά τους, σύμφωνα με την British Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024