Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜε ιδιαίτερη έμφαση στα ταξίδια σε ΗΠΑ και Ασία τα γιορτινά προγράμματα της Manessis Travel
Τουριστικά γραφεία

Με ιδιαίτερη έμφαση στα ταξίδια σε ΗΠΑ και Ασία τα γιορτινά προγράμματα της Manessis Travel

Εκπρόσωποι των τμημάτων Πωλήσεων και ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών γραφείων της Αττικής και της περιφέρειας, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και δημοσιογράφοι παρακολούθησαν την παρουσίαση των γιορτινών προγραμμάτων από τα στελέχη της Manessis, με ιδιαίτερη έμφαση στα ταξίδια της ΗΠΑ και Ασία.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση των γιορτινών χειμερινών προγραμμάτων του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis Travel, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, παρουσία 170 συμμετεχόντων.

Εκπρόσωποι των τμημάτων Πωλήσεων και ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών γραφείων της Αττικής και της περιφέρειας, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και δημοσιογράφοι βρέθηκαν στους χώρους του αμφιθεάτρου του Ιδρύματος και παρακολούθησαν την παρουσίαση των γιορτινών προγραμμάτων από τα στελέχη της Manessis, με ιδιαίτερη έμφαση στα ταξίδια της ΗΠΑ και Ασία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε cocktail party και συζήτηση στο cafe Merlin του ιδρύματος.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και ύστερα από κλήρωση που έγινε, δύο τυχεροί κέρδισαν από ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη Νέα Υόρκη με το νέο, σύγχρονο Airbus 350 της αεροπορικής εταιρείας Qatar Airways.

Τα δώρα απένειμε η κα Χρυσάνθη Μπελεκούκια (Sales) και ο κ. Τάσος Σαμπουτζής (Senior Sales) της Qatar Airways, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: “Η Qatar Airways ύστερα από 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική αγορά, ενώ είναι ιδιαίτερα ευτυχής όταν τυγχάνει να συνεργάζεται με εξαίρετες ελληνικές επιχειρήσεις που προάγουν την τουριστική βιομηχανία, όπως η Manessis”.

Τους δύο νικητές συνεχάρη ο κ. Άγγελος Λάμπρου ο οποίος δήλωσε: “Η Manessis ύστερα από 27 χρόνια πορείας στον χώρο του τουρισμού συνεχίζει να έχει πάντα ως καίριο μέλημά της τον ταξιδιώτη και τη δική του ικανοποίηση. Σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία με την Qatar Airways μόνο δημιουργική και ωφέλιμη μπορεί να είναι για τον ελληνικό τουρισμό” … ενώ ο κ. Μάνεσσης κατέληξε: “Κάθε μέρα ‘ταξιδεύω’ μαζί σας σε εκατοντάδες προορισμούς. Φροντίζω να πηγαίνετε με ασφάλεια, σιγουριά, αξιοπρέπεια και άνεση στη χώρα ή στην πόλη της επιλογής σας. Θέλω να χαρείτε το ταξίδι σας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024