Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈμπνευση ομαδικότητας και πειθαρχίας από την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels για τα στελέχη του Amada Colossos Resort
Ξενοδοχεία

Έμπνευση ομαδικότητας και πειθαρχίας από την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels για τα στελέχη του Amada Colossos Resort

Μια συζήτηση για την αποφασιστικότητα και την επιμονή, που απαιτούνται τόσο σε ένα ξενοδοχείο όσο και σε μια ομάδα μπάσκετ, με τους Ηλία Καντζούρη, Γιώργο Σιγάλα, Βασίλη Ξανθόπουλο και Kim Tillie.

Μια πρωτότυπη εκδήλωση για τα στελέχη του, διοργάνωσε το Amada Colossos Resort, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης συνεργατών στις αξίες του brand (Amada Colossos Resort – Bringing Values to Life). O Βασίλης Ξανθόπουλος, αρχηγός της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, ο συμπαίκτης του Kim Tillie και το προπονητικό team Ηλίας Καντζούρης και Γιώργος Σιγάλας αποδέχτηκαν την πρόσκληση να αναδείξουν τα σημεία συνάντησης ανάμεσα σε μια κορυφαία αθλητική πορεία και μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στον χώρο της φιλοξενίας.

Ο δημοσιογράφος κ. Τσαμπίκος Πατσάης συντόνισε την εκδήλωση στην οποία οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν πολύτιμες εμπειρίες από την επαγγελματική τους σταδιοδρομία όπως και τρόπους με τους οποίους η ευγενής άμιλλα και η πειθαρχία, που απαιτεί το μπάσκετ, μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους εργαζομένους του Amada Colossos Resort.

Το υψηλό εργασιακό ήθος, ο σεβασμός και η αφοσίωση στον στόχο είναι ορισμένες από τις αξίες του brand του Amada Colossos Resort που μοιράζονται οι άνθρωποι της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels. Το 2021, ο Βασίλης Ξανθόπουλος έφτασε σε ένα ξεχωριστό επίτευγμα αφού έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της κατηγορίας που ξεπέρασε τις 1.400 ασίστ, μετά τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. O Γάλλος Kim Tillie διαθέτει τεράστια εμπειρία στην Ευρωλίγκα, έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και έχει πανηγυρίσει διακρίσεις με την Εθνική Γαλλίας. Ο Κολοσσος H Hotels αγωνίζεται στην Α1 από το 2007 (συνεχόμενα) και είναι η μόνη νησιωτική ομάδα στη Stoiximan Basket League, στην 11η θέση της Α1 με περισσότερους από 30.000 πόντους σε 411 αγώνες.

Ο κ. Άρης Σουλούνιας, CEO Colossos SA, αντιπρόεδρος ΞΕΕ δήλωσε: “Σε μια ιδιαιτέρως απαιτητική συνθήκη για τα ταξίδια και τον τουρισμό το Amada Colossos Resort συνεχίζει να κοιτάει μπροστά και να εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος διακοπών υψηλής ποιότητας και ξεγνοιασιάς. Τα στελέχη μας αποτελούν τους πιο δυνατούς συμμάχους μας σε αυτή
την προσπάθεια και ταυτόχρονα τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του ξενοδοχείου μας. Στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνουμε για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωσή τους ήταν για εμάς μεγάλη χαρά να προσκαλέσουμε την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels και να δώσουμε το βήμα στους παίκτες, τους προπονητές και τους συνεργάτες μας να μοιραστούν τις εμπειρίες και τα βιώματα που διαμόρφωσαν την πορεία τους μέχρι σήμερα. Είμαστε λοιπόν ικανοποιημένοι που η σεζόν του 2021 ολοκληρώνεται με τόσο δημιουργικό τρόπο”.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του ομίλου Colossos SA, οι Βασίλης Ξανθόπουλος, και Kim Tillie είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φιλοξενία και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Amada Colossos Resort την περίοδο
Αυγούστου – Οκτωβρίου 2021.

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη της Avocado Learning Experiences, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023