Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Αθήνα υποδέχεται το δεύτερο Mandarin Oriental στην Ελλάδα – Τα έργα στο Ελληνικό
Ξενοδοχεία

Η Αθήνα υποδέχεται το δεύτερο Mandarin Oriental στην Ελλάδα – Τα έργα στο Ελληνικό

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα βιώσιμης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, με προϋπολογισμό 8 δισ. ευρώ.

Το Mandarin Oriental, Athens θα είναι η δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα του ομίλου στην Ελλάδα, η οποία και θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2027. Το νέο ξενοδοχείο θα βρίσκεται στην καρδιά της αθηναϊκής Ριβιέρας και μόλις 15 λεπτά οδικώς από το κέντρο.

→Το Mandarin Oriental, Costa Navarino ξεκινά στη Μεσσηνία φέτος το καλοκαίρι

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα βιώσιμης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, με προϋπολογισμό 8 δισ. ευρώ, το οποίο αναμένεται να δώσει νέα πνοή στα νότιας προάστια της ελληνικής πρωτεύουσας.

Το ξενοδοχείο θα αποτελείται από 123 δωμάτια και σουίτες, καθώς και 17 επώνυμες κατοικίες, συμπεριλαμβανομένων παραθαλάσσιων βιλών και διαμερισμάτων. Παράλληλα, ο εσωτερικός και ο εξωτερικός χώρος εκδηλώσεων θα προσφέρει ένα κομψό σκηνικό για συναντήσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Το Spa στο Mandarin Oriental, Athens προσφέρει θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς εμπνευσμένες από τις παραδοσιακές τελετουργίες του ομίλου.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει φρέσκο, σύγχρονο design και ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Αυτή η premium θέση στην ακτογραμμή της πόλης θα κάνει το Mandarin Oriental, Athens έναν πραγματικά μοναδικό προορισμό για όλους τους επισκέπτες.

Ο James Riley, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mandarin Oriental Hotel Group, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με την TEMES SA και τη Lamda Development SA σε αυτό το έργο. Είμαι βέβαιος ότι με αυτήν την τοποθεσία και τη θρυλική μας υπηρεσία, το Mandarin Oriental, Athens θα είναι ο κορυφαίος κόμβος πολυτελούς φιλοξενίας τόσο για ταξιδιώτες όσο και για Αθηναίους κατοίκους».

Ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, πρόσθεσε: «Αυτό το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών θα γίνει άλλο ένα όμορφο ορόσημο και θα αποτελέσει πρόσθετο διεθνές σημείο αναφοράς για αυτή την εμβληματική επένδυση του Ελληνικού».

Ο Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ, σημείωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πρόοδο της στρατηγικής μας συνεργασίας με τη Lamda Development και πολύ περήφανοι που καλωσορίζουμε μαζί αυτό το εξαιρετικό brand στην Αθηναϊκή Ριβιέρα».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024