Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚεφαλονιά: Το Eliamos Villas Hotel & Spa ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά
Νέα ξενοδοχεία

Κεφαλονιά: Το Eliamos Villas Hotel & Spa ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά

Η Modus & Amplio Hospitality ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά.

Τίθεται σε λειτουργία το νέο ξενοδοχείο Eliamos Villas Hotel & Spa στην Νότια Κεφαλονιά, το οποίο ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Modus & Amplio. Πρόκειται για ένα νέο boutique ξενοδοχείοπέντε αστέρων, που θα ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά την 1η Μαΐου 2023.

Το Eliamos είναι ένα ξενοδοχείο πολυτελείας που βρίσκεται στη Νότια Κεφαλονιά, στην περιοχή Σπαρτιά, αποτελούμενο από 12 βίλες με ιδιωτικές πισίνες θαλασσινού νερού, σε ένα μεγάλο κτήμα περικυκλωμένο με λεβάντες, ελιές, βότανα και δέντρα της Ελληνικής φύσης. Διαθέτει ένα All Day εστιατόριο εμπνευσμένο από την παραγωγή της Κεφαλλονίτης γης με διεθνής επιρροές. Διαθέτει επίσης Spa & Κέντρο Ευεξίας καθώς και ένα  υπαίθριο γυμναστήριο με ξύλινος εξοπλισμός γυμναστικής από τη Nohrd και pilates reformers με εξαιρετική θέα προς την θάλασσα και τις πλαγιές του Αίνου και καθημερινά προγράμματα Yoga & Pilates με εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

Τοποθετημένο πάνω από μία ΄κρυφή’ παραλία, το Eliamos επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της εύκολης πρόσβασης και της απομόνωσης. Ενώ βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένο, 15 λεπτά  από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, και 20 λεπτά από το Αργοστόλι. Το Eliamos συνδυάζει τέλεια την ιδιωτικότητα και την ηρεμία μίας ανεξάρτητης βίλας με τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων και ενθαρρύνει τους επισκέπτες του να επιβραδύνουν τους ρυθμούς τους, να χαλαρώσουν και να  συνδεθούν με τη φύση και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η χαλάρωση και η ευεξία με βάση τη φύση βρίσκονται αβίαστα στο επίκεντρο του Eliamos. Με ένα υπαίθριο γυμναστήριο με θέα στη θάλασσα, επαγγελματικές συνεδρίες γιόγκα και pilates και μια εκτεταμένη πισίνα υπερχείλισης με θαλασσινό νερό και χώρο χαλάρωσης, το Eliamos στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τις διακοπές, φυτεύοντας τις ρίζες του στις αδιαμφισβήτητες θεραπευτικές δυνάμεις της φύσης.

Όλες οι δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, ιππασία και φυσικά κολύμπι σε παρθένες παραλίες, είναι δεμένες με τη φύση και θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να γνωρίσουν την αυθεντική φυσική γοητεία της Κεφαλονιάς.

Η αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Μαϊκε Κορσάνο από την εταιρία «Maike Gruna Interiors» με έδρα το Λονδίνο, μαζί με τον σύζυγό της Σπύρο Κορσάνο, ο οποίος κατάγεται από την Κεφαλονιά, δημιούργησαν την αισθητική του Eliamos που συνδυάζει την γήινη πολυτέλεια με την φρεσκάδα που απηχεί το παρθένο τοπίο της Κεφαλονιάς. Μαζί με το βραβευμένο ελληνικό αρχιτέκτονα γραφείο Block722 και τους αρχιτέκτονες τοπίου Ecoscapes δημιούργησαν ένα καταφύγιο χρησιμοποιώντας τοπική πέτρα και ξύλο, για να συνδυάσουν αρμονικά το Eliamos με το φυσικό του περιβάλλον.

Το Eliamos προτείνει μια διαμονή συνυφασμένη με την βιωσιμότητα και αναδεικνύει έναν φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα. Η βιωσιμότητα και η φύση διαπερνούν τη φιλοσοφία του Eliamos και εκδηλώνονται σε όλη την εμπειρία του επισκέπτη. Επιπλέον, το Eliamos διαθέτει έναν κατάλογο δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες που ενισχύουν τις σχέσεις με την φύση. Το Eliamos δεσμεύεται να υποστηρίξει την Wildlife Sense, έναν οργανισμό έρευνας και διατήρησης θαλάσσιων χελωνών στο νησί, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για τα απειλούμενα είδη και να γίνουν εθελοντές στις προσπάθειες διατήρησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024