Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλοκληρώθηκε η ανακαίνιση του 5στερου Esperides Resort Crete
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του 5στερου Esperides Resort Crete

Το συγκρότημα διαθέτει 105 ευρύχωρες σουίτες -οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι και jacuzzi- τρία εστιατόρια και μπαρ, δύο μεγάλες πισίνες και εγκαταστάσεις ευεξίας. Στις νέες υπηρεσίες προστίθεται από τη φετινή σεζόν και η μεταφορά των επισκεπτών με πολυτελές van στην κοντινή παραλία χωρίς χρέωση.

Για το 2022 η ομάδα του Εsperides Resort Crete, που βρίσκεται στην “καρδιά” του παραδοσιακού χωριού Κουτουλουφάρι, ανακοινώνει ότι η ανακαίνιση που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια ολοκληρώθηκε με επιτυχία, “μετά από πολύ δημιουργική σκέψη και δουλειά, ανάγοντας κάθε λεπτομέρεια σε σημείο υπεροχής“.

Εκτός από τους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους του ξενοδοχείου, στόχος είναι η ανάδειξη των αυθεντικών εμπειριών που προσφέρει η περιοχή που προσφέρονται μέσα από εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε έναν από τους επισκέπτες.

Το συγκρότημα διαθέτει 105 ευρύχωρες σουίτες -οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι και jacuzzi- τρία εστιατόρια και μπαρ, δύο μεγάλες πισίνες και εγκαταστάσεις ευεξίας. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί η γαστρονομική εμπειρία, που βασίζεται στα φρέσκα ντόπια προϊόντα, την κρητική και διεθνή κουζίνα.

Ακόμη, στις νέες υπηρεσίες προστίθεται από τη φετινή σεζόν και η μεταφορά των επισκεπτών με πολυτελές van στην κοντινή παραλία χωρίς χρέωση, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα concierge βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία.

Τέλος, “το πάθος, η γνώση και η ασταμάτητη δημιουργική μας διάθεση μας φέρνει κοντά σε όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους στο Esperides Resort Crete αξιοποιώντας το υπέροχο τοπίο, το παραδοσιακό χωριό με τα μεσαιωνικά σπίτια και την υπέροχη, ρομαντική ενέργεια που υπάρχει στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου”, συμπληρώνει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024